5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Acordaţi o importanţă deosebită vieţii sociale. Plin de farmec şi debordând de energie, atrageţi toate privirile. Tot astăzi aveţi posibilitatea să vă realizaţi cel puţin o parte dintre ambiţiile profesionale. Fiţi totuşi modest şi nu încercaţi să-i provocaţi pe cei din jur, deoarece o situaţie favorabilă se poate întoarce oricând împotriva dumneavoastră.
 

  Taur
Dacă vă decideţi să vă asociaţi cu cineva într-o afacere, s-ar putea să aveţi parte de conflicte sau să vă confruntaţi cu situaţii dificile. Este bine să evitaţi astfel de colaborări sau să vă luaţi toate măsurile de prevedere. În dragoste, nativii sunt indecişi, din cauza unor nevoi contradictorii de stabilitate şi de gesturi „nebuneşti“. Va trebui să faceţi o alegere.

 
  Gemeni
Astăzi trebuie să daţi dovadă de răbdare şi calm, pentru că numai astfel reuşiţi să rezolvaţi unele probleme de ordin familial. Puteţi avea rezultate minunate dacă vă folosiţi de talentul artistic.
 
 
  Rac
Aveţi o energie foarte mare, pe care însă riscaţi să o folosiţi într-un mod negativ, mai ales dacă aveţi stări de nervozitate. Aveţi impresia că în domeniul profesional vă confruntaţi cu adversari foarte puternici şi adoptaţi o poziţie ofensivă. Numai că unele persoane din jurul dumneavoastră nu au nici o legătură cu astfel de confruntări, pentru că sunt prieteni sau rude.

  Leu
Din fericire, orice gen de plan aţi vrea să puneţi în aplicare astăzi va avea parte de succes pentru că, de această dată, veţi găsi persoane receptive la ceea ce aveţi de spus. Reuşita acestor planuri vă va creşte cu siguranţă popularitatea.
 

  Fecioară
Sunteţi în vizorul unei persoane care vrea să se arate în deplina sa strălucire. Este posibil să câştige în ochii dumneavoastră prin farmecul nonşalanţei sale şi printr-o atitudine relaxată şi prietenoasă. Mai există şi eterna resursă masculină de iluzionare, încărcată numai de lucruri superficiale.
 

  Balanţă
Evitaţi astăzi cheltuielile personale excesive. Nu este vorba aici despre gospodărirea casei. Calculaţi-vă din timp datoriile pe care urmează să le achitaţi. Starea fizică va fi mult mai bună decât cea din ziua trecută.

 Scorpion
Situaţia de acasă nu este neapărat neplăcută. Este o atmosferă greu de înţeles şi uneori nu înţelegeţi prea bine de ce se întâmplă anumite lucruri care vă scot din minţi. Aveţi totuşi posibilitatea să faceţi oarecare lumină în această situaţie, discutând lucrurile pe faţă.

 Săgetător
Sunteţi foarte creativ astăzi, dar nu este vorba neapărat de o creativitate de ordin artistic, ci mai degrabă de una a însuşi modului de viaţă. Cu cât veţi fi mai creativ, cu atât mai uşor veţi schimba starea de tensiune lăuntrică într-un proces de accentuare a unor noi aspecte ale personalităţii dumneavoastră.

  Capricorn
În această zi veţi fi de-a dreptul răsfăţat de persoanele dragi, dar nu trebuie să vi se urce la cap. Una dintre ele vă va lua sub aripa sa ocrotitoare. Puteţi să vă permiteţi să cereţi favoruri sau chiar împrumuturi, în cazul în care banii vor fi prea puţini.

  Vărsător
Starea de tensiune interioară se menţine şi chiar se accentuează în prima parte a acestei zile. Totuşi, nu mai este vorba despre o tensiune sterilă, care vă macină pe dinăuntru fără vreun rezultat productiv. Aţi putea să folosiţi efectul acesteia în frumoase căi de exprimare.

  Peşti
Energia dumneavoastră este constantă şi capacitatea de muncă se face simţită în toată creativitatea de care sunteţi în stare. Cu tot acest efort depus, în a doua parte a zilei veţi fi mai obosit, dar energia mentală compensează lipsa forţei fizice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS