17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Comunicaţi foarte uşor cu un prieten apropiat şi vă vin idei excelente de a lucra împreună. O activitate v-ar lega şi mai mult, ba chiar descoperiţi că aveţi gusturi şi preferinţe similare, despre care nu ştiaţi nimic înainte. Uneori, este chiar indicat să vă propuneţi un scop de atins cot la cot cu cineva apropiat pentru a-l cunoaşte şi altfel decât în mediile cu care eraţi obişnuiţi.
 

  Taur
Intuiţia vă spune să vă mai gândiţi cu privire la decizia pe care sunteţi nevoit s-o luaţi, deci mai bine evitaţi să daţi un răspuns clar astăzi, pentru că nu puteţi fi foarte ferm. Sunteţi ezitant, iar într-o stare atât de fluctuantă, mâine aţi putea regreta că aţi luat o hotărâre. Tot ce alegeţi azi peste câteva zile nu va mai conta şi vă veţi răzgândi, ca atare, evitaţi să vă exprimaţi ultimul cuvânt în diversele situaţii care apar.

 
  Gemeni
Sunteţi implicat într-o activitate epuizantă, care durează de prea mult timp, iar dumneavoastră aveţi un mare defect: nu aveţi răbdare pe termen lung. Vă pierdeţi repede interesul şi, dacă nu ajungeţi imediat la rezultate, mai degrabă renunţaţi. Nu sunteţi cel mai bun executant în proiecte grandioase, dificile, cu efort prelungit, care ar fi bine să fie preluate de zodii mai harnice. Nu e genul dumneavoastră să trageţi tare.
 
 
  Rac
Veştile din familie vă îngrijorează profund, pentru că azi aflaţi despre situaţii triste, legate de copiii dumneavoastră sau probleme de sănătate ale părinţilor. Familist convins cum sunteţi, suferiţi pentru ei ca şi cum ar fi necazurile dumneavoastră şi căutaţi soluţii să le săriţi în ajutor, chiar dacă aceştia nu v-au cerut nimic. Ştiţi că ajută şi prezenţa dumneavoastră, la o adică, de aceea vreţi să le fiţi alături ca să le arătaţi că vă pasă. Grija dumneavoastră e cel mai bun balsam pentru ei.

  Leu
Staţi deoparte de orice tranzacţie azi, pentru că sunteţi predispus la excese. Veţi fi tentat să daţi şi ultimul ban din buzunar pe chestiuni neimportante şi vă veţi trezi lefter. Doar prudenţa şi un dram de minte vă pot salva azi de la faliment. Sunteţi atras de tot felul de fleacuri aparent ieftine, dar care, adunate, pot genera o sumă prea mare pentru bugetul dumneavoastră. Rezistaţi ispitei de a cheltui bani în neştire!
 

  Fecioară
Sunteţi impulsiv şi aruncaţi o vorbă fără să chibzuiţi, iar efectul ei poate fi dezastruos asupra unei persoane sensibile. Poate nu aţi avut intenţia să o răniţi, dar aţi reuşit s-o faceţi cu o critică nelalocul ei sau cu un reproş nemeritat. Nu cumva e şi un dram de răzbunare în gestul dumneavoastră? Şi respectiva persoană v-a spus aceleaşi lucruri cândva, iar acum folosiţi arme similare împotriva ei, doar că efectul e mult mai puternic.
 

  Balanţă
Într-o zi a păcălelilor nu se poate să scăpaţi nevătămat, deci aveţi grijă la colegii care vă pot ataca să nu picaţi în plasa lor, pentru a nu deveni mai apoi ţinta glumelor ironice. Dacă însă dumneavoastră sunteţi cel care pregăteşte o farsă, se pare că nu prea are efectul scontat, întrucât cel căruia vă adresaţi nu are simţul umorului şi o ia în serios. Aveţi grijă deci cu cine vă permiteţi să faceţi poante!

 Scorpion
Vă aflaţi în faţa unei comisii de jurizare, a unui comitet de evaluare şi aveţi mari emoţii dacă veţi lua o notă bună sau nu. Sunt foarte critici, foarte atenţi la ceea ce faceţi şi vă simţiţi cu musca pe căciulă, chiar dacă nu sunteţi vinovat de nimic. Dacă sunteţi curat ca lacrima, prezentaţi-vă în faţa lor cu capul sus şi cu încredere în dumneavoastră, dar, dacă sunteţi vinovat de ceva, recunoaşteţi! Veţi scăpa mai uşor.

 Săgetător
Vi se probează fidelitatea şi seriozitatea cu care priviţi cuplul din care faceţi parte. Vi se pun în balanţă faptele: ce aduceţi dumneavoastră în relaţie contra ce oferă celălalt, dar pe undeva balanţa este inegală. Unul dă prea mult, iar celălalt pretinde totul. Din prea multă dragoste, cel defavorizat va trece cu vederea, iar şi iar, dar va veni o zi în care acest dezechilibru vizibil îşi va lăsa amprenta pe relaţia voastră.

  Capricorn
Nu ajungeţi la un consens cu colaboratorii. Fiecare aveţi opinii diverse şi aveţi tendinţa de a trata comentariile lor ca atacuri la persoană. Nimeni nu are nimic cu dumneavoastră, ci este pur şi simplu o discuţie în contradictoriu, în care şi dumneavoastră, şi interlocutorii încercaţi să vă impuneţi părerea. De câte ori aveţi şi dumneavoastră ceva de spus, vi se taie elanul pentru că observaţi la ceilalţi o oarecare indiferenţă, ceea ce nu vă mai inspiră deloc la dialog.

  Vărsător
Cariera dumneavoastră este în prim – plan printr-un succes de răsunet ce vă va propulsa deasupra tuturor. E ca şi cum aţi lua nota maximă la un examen, pe care ceilalţi abia l-au trecut, deci vă prezentaţi într-o lumină foarte bună. Prin comparaţie, se vede că dumneavoastră sunteţi cel mai bun şi sunteţi mândru de poziţia pe care o aveţi. Deveniţi un exemplu de seriozitate şi realizare pentru alţii, pentru că aţi ajuns aici prin ambiţie şi mult efort.

  Peşti
Sunteţi plin de energie, dornic de ceva nou, iar ideile care vă vin astăzi sunt excepţionale şi merită să le puneţi în aplicare imediat pentru că vor genera succesul. Contactul cu lumea vă satisface pe deplin, pentru că aveţi mereu ceva de discutat şi primiţi informaţii utile, de care vă veţi folosi în viitor în avantaj propriu. Trebuie să începeţi ceva grandios astăzi, pentru că este o zi prea bună ca să vă ocupaţi de lucrurile minore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS