10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu sunteţi în cea mai bună formă fizică. Faceţi ceea ce trebuie făcut din voinţă, nu pentru că aveţi vitalitatea necesară. Cu tot entuziasmul, nu vă prelungiţi excesiv prezenţa acolo unde sunteţi solicitat. Mai bine căutaţi să profitaţi de puţinul timp liber şi să vă relaxaţi.
 

  Taur
Pe cât sunt de mocnite relaţiile cu rudele apropiate, pe atât de bune vor fi cele cu prietenii. În a doua parte a zilei, reuşiţi să obţineţi o recunoaştere a meritelor din partea unei persoane energice, care s-ar putea să dea curs unei iniţiative.

 
  Gemeni
La capitolul finanţe-contabilitate, situaţia dumneavoastră este paradoxală. Un anume sector al vieţii se dovedeşte o adevărată gaură neagră în privinţa banilor. Această gaură neagră pare să nu poată fi astupată, indiferent câţi bani băgaţi în ea.
 
 
  Rac
Situaţia financiară este destul de încâlcită. Dacă aveţi datorii, v-aţi putea trezi că sunteţi nevoit să le plătiţi mai repede decât vă aşteptaţi, iar dacă alţii au datorii la dumneavoastră, puteţi să constataţi că aceştia au devenit insolvabili. Nu vă bazaţi decât pe veniturile fixe şi evitaţi orice speculaţie financiară.

  Leu
Puteţi câştiga bani lucrând acasă. Ceea ce câştigaţi poate fi investit în căminul dumneavoastră. În plus, aveţi o ocazie deosebită de a câştiga nişte bani datorită unor contacte realizate prin intermediul prietenilor. Vă puteţi trezi cu o ofertă clară şi serioasă din partea unui apropiat.
 

  Fecioară
Astăzi e bine să vă concentraţi asupra planificării unei călătorii în străinătate, a unei burse de studiu sau a unui succes profesional. De asemenea, aveţi preocupări artistice şi veţi fi vizitat de muze care vă vor putea atinge la un nivel mai profund al creativităţii.
 

  Balanţă
Relaţia de cuplu, dacă există, va fi tensionată. În această zi, tensiunile pot fi prelucrate în mod pozitiv, dar prin izbucniri dramatice, în care pot ieşi la lumină resentimente vechi şi furii mai noi. Explicând calm ceea ce gândiţi, veţi putea să eliminaţi aceste probleme, dar pentru acest lucru este nevoie de efort.

 Scorpion
Încercaţi să nu vă închideţi faţă de persoana iubită, chiar dacă nu primiţi sprijinul emoţional de care aveţi nevoie. Trebuie să vă supravegheaţi alimentaţia. Evitaţi gustările la ore neregulate. Încercaţi să vă aşezaţi la masă şi să mâncaţi relaxat, fără grija timpului.

 Săgetător
În prim-plan stau preocupările legate de cămin. Doriţi să vă creaţi un ambient care să vă ofere un maximum de intimitate şi confort. În prima parte a zilei, puteţi avea succese băneşti, dar după aceea este preferabil să nu vă manifestaţi ambiţia sau triumful recentei reuşite.

  Capricorn
Datorită unor cunoştinţe acumulate din simplă curiozitate, veţi face o impresie deosebit de bună unei persoane întâlnite. Aceasta va remarca talentele şi aptitudinile dumneavoastră. Vă veţi putea baza pe sprijinul său în viitorul apropiat, dacă veţi avea nevoie de ea şi dacă veţi şti cum să-l cereţi.

  Vărsător
Planurile legate de viaţa de cuplu încep să se concretizeze, mai ales pentru nativii necăsătoriţi, dar care au o relaţie. Pentru alţii, neînţelegerile se multiplică, din cauza lipsei de flexibilitate şi de sinceritate. În relaţiile cu cei din jur vă conduceţi după instinct, care vă ajută să reacţionaţi la momentul oportun.

  Peşti
Astăzi zburdaţi vesel, plin de umor, de farmec şi, în mare măsură, pus pe şotii. Curiozitatea dumneavoastră mentală este stimulată de tot ceea ce este nou şi probabil că vă simţiţi atras de explorarea unor domenii de cunoaştere care, până de curând, vă lăsau indiferent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS