8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Birou de carton în Amsterdam

O agenţie publicitară din Amsterdam a ales o metodă cu totul inedită de a-şi amenaja birourile. Mesele, pereţii, coloanele şi sala de şedinţe ale agenţiei de publicitate Nothing sunt realizate în totalitate din carton. Proiectul aparţine designerului german Joost van Bleiswijk. În opinia acestuia, cartonul este materialul ideal pentru un birou unde lucrează tineri creativi şi nonconformişti.

Hoţii jefuiţi

Viaţa unui hoţ nu este deloc uşoară, mai ales atunci când nu poate avea încredere în colegii de breaslă. Doi hoţi americani, care tocmai jefuiseră un magazin de bijuterii din oraşul Milwaukee, statul Wisconsin, au fost la rândul lor atacaţi de patru delincvenţi. După ce au părăsit magazinul şi ţineau „comoara“ încă în mână, cei doi au fost atacaţi de altă bandă de hoţi, care le-au furat bijuteriile. A urmat o dispută aprigă, continuată cu o cursă nebună cu maşinile, primii bandiţi încercând să recupereze prada de la cei care îi jefuiseră. Între timp, proprietarul magazinului de bijuterii a chemat poliţia, care a reuşit rapid să îi identifice pe hoţii din ambele bande. Agenţii i-au arestat apoi pe cei doi infractori care au jefuit magazinul, precum şi pe cei care i-au devalizat pe aceştia. Până acum însă, nici urmă de bijuterii, dar autorităţile speră că vor reuşi să le recupereze şi să le restituie proprietarului.

Patriot Girl, în bikini pentru apărarea patriei

O nouă organizaţie exclusiv feminină face ravagii printre americani. Pentru a fi o Patriot Girl, aspirantele trebuie să îndeplinească o serie de condiţii minime: să aibă cetăţenie americană, un corp perfect şi dorinţa de a-şi reprezenta ţara îmbrăcate doar cu un costum de baie cu steagul SUA. Organizaţia, compusă doar din voluntare care operează în 38 de state, pozând în calendare, participând la serate sau spălând maşinile, are drept obiectiv valorizarea conceptului de patrie. Până la sfârşitul anului, „tinerele patrioate“ ar dori să aibă reprezentante în 50 de state, motiv pentru care vor să îşi intensifice activitatea.

Michael Jackson ştie cum să rămână nemuritor

Michael Jackson a găsit metoda ideală de a-şi păstra corpul intact chiar şi după moarte, un lucru care, într-o anumită măsură, îi va asigura nemurirea pe care şi-o doreşte. După cum informează site-ul zigonet.com, artistul a semnat un contract cu doctorul Gunter Von Hagens pentru ca acesta să îi conserve corpul folosind plastinarea, o procedură controversată al cărui inventator este chiar Von Hagens. Plastinarea reprezintă o metodă de conservare a organelor interne, prin care toate lichidele corpului sunt înlocuite cu silicon, datorită căreia cadavrul „tratat“ prin acest procedeu nu putrezeşte. Specialistul german în anatomie va organiza la Londra o expoziţie în care va prezenta publicului cadavre sau părţi ale corpului omenesc conservate prin plastinare. În mod absolut întâmplător, perioada în care expoziţia va fi deschisă publicului va coincide cu aceea în care Michael Jackson va susţine ultimele sale 50 de concerte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS