Ingrediente: 200 g zahăr pudră, 250 g unt sau margarină, 1 pliculeţ zahăr vanilinat, 4 ouă, 1/2 linguriţă scorţişoară, 270 g făină, 3 linguriţe praf de copt, 40 g cacao, 500 g mere.
Mod de preparare:
Untul se mixează până devine spumos. Se adaugă zahărul pudră cernut şi cel vanilinat. Se adaugă pe rând câte un ou, mixând bine după fiecare. Se amestecă într-un castron făina cernută, praful de copt, scorţişoara şi cacaua cernută. Se adaugă câte puţin din acest amestec în cremă, mixând până se omogenizează bine. La sfârşit se adaugă merele rase. Se pune compoziţia în tavă şi se coace la 180 de grade Celsius, timp de 40-50 de minute. Se pregăteşte o glazură din 200 g ciocolată şi o lingură de ulei sau 100 g smântână dulce şi se toarnă peste blatul de prăjitură. Se taie în forma dorită.
Durată: o oră.
Complexitate: medie.
Menţiuni: fără glazură, se pot servi şi dimineaţa, la micul dejun.
Triunghiuri cu ciocolată şi mere
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei