Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Satul frizerilor

Un sat polonez şi-a câştigat pe drept renumele de localitatea frizerilor. După cum informează cotidianul italian La Reppublica, deşi Osinow Dolny are doar 150 de suflete, aici există 200 de frizerii. Satul, aflat la doar 60 de kilometri de Berlin, a devenit de câţiva ani destinaţia preferată a nemţoaicelor dornice să îşi schimbe stilul. Pentru acestea, este o adevărată afacere să treacă granţia pentru a se coafa, de vreme ce aici o tunsoare costă în jur de patru euro, mult mai ieftin decât în Germania. Astfel că, periodic, se adună mai multe şi împart costurile de transport pentru a merge la coafor în ţara vecină.

Ofertă la bordel: sex, mâncare şi băutură pentru 70 de euro

După ce prostituatele spaniole au decis să ia măsuri împotriva crizei, venind cu oferte care de care mai speciale pentru a atrage clienţii, este rândul colegelor lor din Germania să treacă la acţiune. Bordelul Pussy Club îşi ispiteşte clienţii cu o ofertă irezistibilă. Aceştia au ocazia să mănânce, să bea şi, normal, să se bucure de o partidă de sex pentru doar 70 de euro. În acest fel, prostituatele speră să facă faţă crizei economice, care a dus la o scădere cu 20 la sută a profitului din acest sector. Din câte se pare, chiar şi matroana bordelului, care nu mai este tânără, a decis să se implice mai mult în activitatea localului. Pentru a-i satisface pe cei mai pretenţioşi clienţi, aceasta a decis să profite de experienţa sa îndelungată în domeniu şi să revină în prima linie, alături de angajatele sale. Bordelul, care se află pe strada care duce spre aeroportul din Schonfeld, la sud de Berlin, este deseori vizitat de turişti şi navetişti, care, plictisiţi de orele de aşteptare, preferă să îşi petreacă în mod plăcut timpul rămas până la sosirea avionului.

Robin Williams se simte bine după operaţia pe cord

Actorul Robin Williams se simte bine după operaţia pe cord la care a fost supus în urmă cu aproape două săptămâni, într-o clinică din Cleveland, Statele Unite. Actorul urmează acum să înceapă tratamentul de recuperare, care va dura circa opt săptămâni. „Operaţia domnului Williams a decurs foarte bine şi ne aşteptăm ca acesta să aibă o recuperare completă. Inima lui este solidă, iar funcţiile lui cardiace vor reveni la normal peste câteva săptămâni, fără ca acest lucru să îl jeneze în activităţile pe care le desfăşoară“, a declarat Marc Gillinov, specialist în chirurgie la clinica din Cleveland, unde a avut loc operaţia. Medicul a povestit că, la doar două ore după intervenţia chirurgicală, Robin Williams a început să glumească şi a făcut să râdă întreaga echipă medicală.

Exit mobile version