20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Întâlniri la MTV
Fie că e vorba de întâlniri nereuşite, parteneri nepotriviţi sau părinţi insistenţi, în lumea relaţiilor, tinerii se confruntă deseori cu astfel de situaţii, însă, de azi, MTV propune o nouă soluţie. Patru show-uri – „Parental Control“, „NEXT“, „Date My Mom“ şi „Brooke Knows Best“ – sosesc la MTV pentru a le arăta tinerilor că există noi modalităţi de a-şi începe o relaţie, fără a trece prin întâlniri dezastruoase.
De luni până vineri, de la ora 18.00, MTV lansează „Parental Control“, show care aduce o nouă perspectivă asupra relaţiilor şi întâlnirilor, dându-le părinţilor o şansă să aleagă iubitul sau iubita pentru copiii lor. Sătui de partenerii îngrozitori ai odraslelor, mama şi tata se hotărăsc să preia „frâiele relaţiilor“ copiilor lor şi fiecare dintre ei va alege partenerul pe care îl consideră perfect pentru o întâlnire. Însă, la respectivele întâlniri vor fi şi ei prezenţi, pentru a se asigura că totul merge conform planului, că băiatul/fata ales/aleasă de ei câştigă inima fiicei/fiului lor şi, mai mult, că actuala iubire a copilului va „primi papucii“.
Cu show-ul „Date My Mom“, de luni până vineri, de la ora 20.00, un băiat norocos se va întâlni cu fata visurilor sale, dar nu înainte de a supravieţui „celui mai urât coşmar“: tânărul trebuie să aibă o întâlnire cu mama ei. Analizând trei mame prin prisma discuţiilor purtate cu ele şi fără să fi văzut potenţialele iubite, tinerii îşi vor alege partenerele.
Tot de luni până vineri, de la 20.30, MTV difuzează „NEXT“, serialul american de dating în care partenerii pot fi respinşi şi înlocuiţi în orice moment. MTV propune un nou concept de întâlniri: o fată sau un băiat, mulţi doritori şi posibilitatea de a spune „NEXT“ atunci când simt că întâlnirea nu este ceea ce îşi doreau.
Chiar dacă până acum MTV a crezut că Hulk Hogan, celebrul wrestler american, „ştie cel mai bine“, difuzând serialul „Hogan Knows Best“, iată că a venit rândul fiicei sale, Brooke, să aibă propriul reality-show. MTV propune în fiecare duminică două episoade din „Brooke Knows Best“, un show despre viaţa în Miami a tinerei de 20 de ani, care, visând la o carieră de cântăreaţă pop, se mută în acest oraş, scăpând astfel de „ochiul vigilent“ al tatălui său. Împreună cu noii colegi de apartament, Glenn şi Ashley, Brooke se aventurează în noua viaţă din Miami, descoperind rapid că mutarea are atât avantaje, cât şi dezavantaje.  

Jessica Alba vrea să devină din nou mămică
Deşi a născut în urmă cu doar un an, frumoasa actriţă Jessica Alba îşi doreşte să repete cât mai curând această experienţă. Din câte se pare, vedeta, care în iunie anul trecut a adus pe lume o fetiţă, îşi doreşte ca micuţa Honor Marie să aibă cât mai repede un frăţior. De aceeaşi părere este şi soţul ei, Cash Warren, care visează să aibă o familie cât mai numeroasă. „Jessica şi Cash se străduiesc ca ea să rămână însărcinată. Amândoi spun că iubesc să fie părinţi şi sunt hotărâţi să îşi mărească familia“, a povestit un prieten al cuplului. Pentru a-şi duce la îndeplinire planurile, Jessica a luat o pauză în carieră. De altfel, în urmă cu ceva timp, actriţa a mărturisit că va avea atâţia copii cât îi va permite organismul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS