14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Lipsa de evenimente este pe placul dumneavoastră, pentru că aţi dorit o zi banală şi calmă. Iată că o aveţi, fără să apară nimic nou în program care să vă dea peste cap odihna. Poate sunteţi un pic mai sedentar, mai comod, refuzaţi eventualele provocări şi preferaţi să fiţi lăsat în pace cu ale dumneavoastră. Totuşi, nu alunecaţi spre lene, dacă tot nu sunteţi motivat de nimic incitant.
 

  Taur
Cine să vă fie cel mai bun tovarăş dacă nu persoana iubită? O simţiţi cu adevărat alături de dumneavoastră, preia pe umerii săi ceea ce nu puteţi duce, deci este cel mai de nădejde companion pe care l-aţi avut vreodată. Este o dovadă clară că vă iubeşte şi că este capabil de orice pentru dumneavoastră, dar nu uitaţi că trebuie să-i arătaţi aceeaşi afecţiune şi dăruire.

 
  Gemeni
Sunteţi plin de energie, dornic de aventură şi, dacă nu apare nici o activitate interesantă în program, vă veţi găsi singur de treabă. Orice, numai să nu staţi locului nici o clipă, deoarece sunteţi mult prea dinamic şi aventuros astăzi. Puţin sport, cât mai multe deplasări şi o viaţă socială bogată v-ar satisface pe deplin mobilitatea, de aceea mulţi vor spune despre dumneavoastră, acum, că sunteţi ca un titirez. Reprezentaţi un bun exemplu de implicare în acţiuni îndrăzneţe.

 
  Rac
Apar conflicte în mediul dumneavoastră domestic de la tot felul de fleacuri ce nici nu ar merita să fie luate în seamă. Figura feminină centrală a casei va suferi cel mai mult, pentru că asupra ei vor fi îndreptate cele mai aprige critici sau comentarii maliţioase, chiar de la oamenii care ţin cel mai mult la ea. Fiecare ar trebui să-şi controleze mai mult tonul.

  Leu
Vă preocupă mult trecutul dumneavoastră profesional, perioada în care studiaţi şi vă pregăteaţi pentru nivelul la care aţi ajuns acum. A venit vremea să scoateţi de la naftalină o diplomă obţinută mai demult sau să vă lăudaţi cu o veche realizare pe care multă lume nu şi-o mai aduce aminte. E nevoie, uneori, să efectuaţi o trecere în revistă a palmaresului dumneavoastră anterior poziţiei actuale, deci faceţi asta fără nici o teamă că lumea ar putea interpreta greşit.

  Fecioară
Dacă nu sunteţi atent la ce vi se oferă bun pe parcursul zilei, aţi putea rata o şansă excelentă, ce nu vi se va oferi a doua oară. Fiţi deci permanent în alertă, căci dacă vă prinde într-un moment de comoditate, de teamă, de lipsă de interes, imediat va fi luată de altul mai rapid decât dumneavoastră. Ar fi păcat să se bucure altcineva de un succes care vă era dedicat, dar pe care singur l-aţi refuzat.
 

  Balanţă
Trebuie să faceţi ceva ca să ieşiţi din monotonia acestei zile. Nu sunteţi genul de om care dă randament în acţiuni de rutină, dumneavoastră aveţi mereu nevoie de ceva nou, interesant, iar lipsa de evenimente – cum e cea de azi – vă poate face să pierdeţi vremea fără rost. Aţi putea găsi ceva care să înlocuiască această monotonie, dar numai de dumneavoastră depinde.

 Scorpion
Aveţi nevoie de mai multă înţelegere de la unele persoane care nu acceptă că mai sunt şi alţii cu probleme. Dumneavoastră nu le criticaţi şi nu le judecaţi la greu, pe când ele, vă răspund cu duritate exact atunci când aţi avea nevoie de mai multă toleranţă. Noroc că nu sunteţi singur şi formaţi un grup de sprijin împreună cu alte persoane aflate în aceeaşi situaţie.

 Săgetător
Atenţie la deciziile pe care le luaţi azi, pentru că mintea dumneavoastră este înceţoşată de emoţii negative. Sub imperiul unor astfel de sentimente, nu puteţi face alegeri corecte şi imparţiale, ci veţi fi tentat să vă ascultaţi mai mult inima decât conştiinţa. Dacă un lucru nu vă place, veţi dori să-l respingeţi, or chiar acel lucru ar putea fi ceea ce aveaţi nevoie.

  Capricorn
Ce frumos e în căminul dumneavoastră, alături de cei pe care îi iubiţi! Fiecare se întoarce acasă cu sufletul deschis, cu bucurie, de parcă viaţa de familie ar fi cea mai mare satisfacţie a acestei zile. Nu contează ce s-a întâmplat peste zi la serviciu, ci doar senzaţia de eliberare şi descătuşare pe care o aveţi în momentul în care aţi închis uşa după dumneavoastră. Totul pare perfect.

  Vărsător
Aveţi grijă la deciziile pe care le luaţi azi în legătură cu sumele de care dispuneţi pentru că sunteţi pus în faţa unei strategii de durată cu privire la bugetul propriu. Toate alegerile făcute în această zi vor avea efecte într-un viitor îndepărtat, de aceea trebuie să fiţi foarte informat şi convins că veţi putea face faţă datoriilor nu o zi, nu o lună, ci poate câţiva ani de acum înainte.

  Peşti
Sunteţi optimist cu privire la perspectivele excelente ale acţiunii în care sunteţi implicat. Primiţi veşti deoasebite, care vă încarcă de atâta entuziasm încât vă simţiţi în stare de adevărate dovezi de eroism. Interveniţi în planurile altora cu succes şi sunteţi şi dumneavoastră uimit de cât de bine vă ies toate. Reuşita acestei zile depinde mult de energia pe care o investiţi, parcă prindeţi şi mai mult chef de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU