5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu ar trebui să vă bucuraţi înainte să fiţi sigur de succesul de care aveţi parte acum, ci să staţi un pic în expectativă, până veţi şti că lucrurile sunt bine aşezate pe făgaşul lor. Ştiţi cum se spune: nu spune hop până nu sari şi la fel trebuie să faceţi şi azi, să păstraţi un dram de prudenţă şi măsură înainte de a vă aprinde prea tare, aşa cum mai aveţi uneori obiceiul.

 
  Taur
Nu reacţionaţi bine în faţa unei persoane care are autoritate asupra dumneavoastră. În loc să vă ambiţionaţi să-i ţineţi piept – pentru că e posibil să nu vă fi înţeles corect şi să vă trateze de sus pe nedrept -, vă lăsaţi copleşit de influenţa pe care o are asupra dumneavoastră şi vă retrageţi în carapace ca un om rănit. Nu aveţi de ce să vă temeţi de puterea pe care aparent o are, pentru că aveţi un atu ce merită folosit dacă încearcă să vă supună.

 
  Gemeni
Tocmai persoana cea mai dragă vi se opune astăzi şi nu reuşiţi deloc să înţelegeţi de ce. Respinge toate propunerile dumneavoastră şi vă pune beţe în roate la orice initiaţivă, de parcă v-ar fi cel mai mare inamic.
Nu o face din răutate, ci pur şi simplu nu este de acord cu dumneavoastră, ceea ce nu e neapărat un semn că nu vă mai iubeşte. Gândiţi-vă şi la punctul său de vedere înainte de a face pe supăratul.

 
  Rac
Dacă nu vă ţineţi sub control energia explozivă, aţi putea face o greşeală enormă prin care puneţi capăt definitiv unei situaţii. De exemplu, vă aruncaţi prea brusc într-o acţiune şi spargeţi ceva, care tot un final fără întoarcere se numeşte, pentru că nu veţi putea recupera paguba respectivă. Trebuie să fiţi extrem de atent la gesturile pripite sau impulsive, care v-ar putea costa prea mult.

  Leu
Legea e foarte importantă azi, aveţi contacte directe cu instituţii în care circulă tot felul de reguli stricte. Orice abatere de la regulă v-ar putea cauza prejudicii, deci fiţi cât se poate de corect în ceea ce faceţi.
Chiar şi o banală depăşire a vitezei legale sau încercarea de a ascunde un adevăr în faţa celor care ştiţi că v-ar putea demasca ar putea avea urmări nedorite asupra reputaţiei dumneavoastră, deci respectaţi întocmai normele impuse.

  Fecioară
Daţi cu mare greutate orice sumă de bani, ţineţi cu dinţii de fondurile de care dispuneţi, de parcă v-ar fi frică de criză! Nu fiţi atât de posesiv şi nici nu exageraţi gravitatea unor facturi, pentru că sunt lucruri pe care le faceţi în fiecare lună. Dar acum apare în plus o oarecare teamă de sărăcie, de lipsuri, de preţuri prea mari şi aveţi tendinţa de a vorbi despre bani ca despre cel mai mare inamic. Fiţi mai relaxat, nu e chiar aşa de rău.
 

  Balanţă
Ajunge la urechile dumneavoastră o informaţie sau o veste bună, care ar putea avea efecte excelente dacă i-aţi da curs, dar vă prinde într-un moment de indiferenţă sau pasivitate totală, când nimic nu vă convinge să faceţi ceva constructiv. Şansa trece pe lângă dumneavoastră fără să facă valuri şi fără să profitaţi de ea în vreun fel, dar ţineţi minte că nu vă va bate la uşă a doua oară. Trebuie să puneţi mâna pe ea acum, când vi se oferă.

 Scorpion
Certurile apar din orice în mediul în care vă aflaţi, dar nu ar trebui să fiţi atât de chiţibuşar. Vă deranjează mai ales fleacurile, mărunţişurile pe care alţii nici nu le observă şi faceţi un motiv de război din ele. Nu ar fi mai bine să le trataţi cu superficialitate ca să nu vă stricaţi ziua? Unele dintre ele nu merită atenţie.

 Săgetător
Este o zi cu simboluri aparte, trăiţi evenimente deosebite, care vor avea o însemnătate pentru sufletul dumneavoastră. Simţiţi că vă aflaţi sub o aripă protectoare, ca şi cum un înger păzitor v-ar fi apărut în cale şi vă ocroteşte din umbră, deci aveţi de ce să fiţi mulţumit de semnificaţia acestei zile. Sufletul vă e alinat de ceva nevăzut, bun şi cald, ceva doar simţit undeva în spate, fără să puteţi menţiona clar ce este.

  Capricorn
Sunteţi un pic timorat şi nu reuşiţi să vă exprimaţi sentimentele aşa cum aţi dori. Ori sunteţi prea timid şi nu vă găsiţi cuvintele în faţa persoanei iubite şi, în loc să-i faceţi o declaraţie de dragoste, fugiţi, ori consideraţi că nu aveţi voie să spuneţi chiar tot ce simţiţi, pentru că pare să fie o iubire imposibilă. Dacă iubiţi în taină pe cineva, trebuie să vă păstraţi emoţiile doar pentru dumneavoastră, întrucât celălalt nu e pregătit să le primească.

  Vărsător
Simţiţi nevoia să vorbiţi şi cu altcineva despre visele dumneavoastră măreţe. Nu mai puteţi să le ţineţi secrete, dar alegeţi cu grijă un confident, pentru că nu toată lumea trebuie să afle ce vă doriţi. Unii ar putea bate toba prin tot târgul după aceea, considerând că de acum vă cunosc punctul vulnerabil, dar, dacă staţi de vorbă cu persoana potrivită, aţi putea primi unele sfaturi utile pentru a vă împlini visele cândva.

  Peşti
Sunteţi capabil de mari sacrificii pentru cei dragi. Orice vi s-ar cere, faceţi fără să comentaţi, pentru că puneţi mare preţ pe bucuria celor la care ţineţi, chiar dacă binele lor nu este şi al dumneavoastră. Sunteţi în stare să renunţaţi la dorinţele şi nevoile dumneavoastră, doar pentru a le asigura pe cele ale unui copil sau ale partenerului, pentru că aveţi în sânge simţul datoriei, dar şi al sacrificiului. Nimeni n-ar mai fi capabil de asemenea gesturi de dăruire ca dumneavoastră!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS