17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPartener virtual pentru clipele de singurătate

Partener virtual pentru clipele de singurătate

„Internauţii solitari“ au de acum posibilitatea să-şi aline suferinţa pe site-urile matrimoniale ce le sunt dedicate. Indiferent de gusturi şi religii, persoanele singure pot să-şi caute sufletul-pereche pe site-uri speciale.

    
Perioada întâlnirilor întâmplătoare în vreun bar sau a privirilor cu subînţeles din autobuz pare să apună. În plină epocă a tehnologiei, chiar şi cea mai simplă încercare de apropiere devine virtuală. Dacă la început această modă a fost privită cu scepticism. Studiile recente au demonstrat că milioane de persoane au intrat cel puţin o dată pe site-urile „patronate“ de Cupidon. Un recent studiu al Pew Internet & American Life Project a demonstrat că 16 milioane de persoane au vizitat măcar o dată unul dintre nenumăratele site-uri matrimoniale care populează internetul. Iar acest fenomen deja nu mai surprinde pe nimeni. De exemplu, Meetic Corp, un popular site pentru căutarea sufletului-pereche, este vizitat lunar de 300.000 de persoane. În plus, în preajma sărbătorilor, numărul acestora creşte, mulţi internauţi căutând cu disperare un partener pentru momentele speciale.

Dragostea nu are preţ

După cum bine se ştie însă, găsirea sufletului-pereche implică şi oarecare investiţie. Având în vedere că economisesc timp şi energie, multe persoane acceptă fără să crâcnească să plătească o taxă de înscriere pentru a fi introduse în baza de date a burlacilor. Însă, nu toate site-urile matrimoniale cer astfel de taxe, iar în general preţurile variază între 20 şi 200 de euro lunar, în funcţie de formula dorită. Însă, cum să fim siguri că sufletul-pereche se află exact pe acel site şi nu pe altul? Este suficient să ştiţi ce vreţi şi să aveţi un motor de căutare bun. Pentru a satisface toate pretenţiile cu un minim efort, au fost create site-uri cu destinaţie clară, de la adresele destinate musulmanilor, unde o grămadă de domnişoare anunţă că sunt în căutarea unui bărbat care să le înveţe să fie bune musulmane, şi până la site-urile care permit persoanelor religioase să afle cum pot întemeia o familie. Site-ul teotokos, de exemplu, ne garantează că obiectivul său este acela de a veni în ajutorul creştinilor. În schimb, dacă doriţi să vă orientaţi în funcţie de etnie, este suficient un click pentru a ajunge pe continentul dorit, precum şi pentru a alege naţionalitatea viitorului partener. Nu sunt omise nici descrierile personale, care se adaptează la tradiţiile culturii dorite. Pe muslima.com, tinerele mărturisesc că sunt pregătite să se dedice propriului partener, în timp ce vizitatoarele site-urilor catolice explică de la bun început că în credinţă găsesc toată forţa pentru a merge mai departe şi a privi cu optimism spre viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU