21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec

Berbecii vor fi foarte preocupaţi de starea lor financiară. Zilele acestea aproape totul se învârteşte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… Nu prea le mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile lor de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să se ferească de tentaţia unui câştig însemnat obţinut peste noapte. În cuplu, nu vor fi chiar mulţumiţi de cum decurg lucrurile şi vor avea impresia că partenerul nu le oferă atât cât ar merita.

 

Taur

Taurii sunt preocupaţi în aceste zile de aspectele sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. În dragoste, cei care au relaţii stabile pot începe să-şi facă planuri mari.

 

Gemeni

Pentru Gemenii, relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Nemulţumirea care i-a cuprins este, în mare parte, din vina lor. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie. Surprizele se vor ţine lanţ, aşa că nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de ele.

 

Rac

Se pare ca viaţa socială a Racilor va fi plină şi interesantă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să strălucească, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă vor şti să vadă aceste ocazii. E posibil să primească nişte veşti bune de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult. În privinţa iubirii, acum ar fi un moment bun să se gândească la ceea ce vor cu adevărat şi să-şi stabilească priorităţile. Mare grijă cu flirturile, s-ar putea să aibă necazuri de pe urma lor.

 

Leu

E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor pentru Lei, aşa că ar fi bine să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au tot amânat. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să iasă dintr-o relaţie care nu-i satisface, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, călătorii etc. Să nu mai amâne nimic! Vor găsi timp şi energie să le facă pe toate. E foarte important să nu scape acest moment, pentru că au toate şansele să ia decizii bune care îi vor ajuta mult pe viitor.

 

Fecioară

Fecioarele au parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri-surpriză, reduceri la produsele preferate. Toate acestea le vor reda sau le vor consolida buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur, iar veselia lor va fi molipsitoare. Dragostea nu le va ocoli dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri, Fecioarele chiar pot spera la ceva serios.

 

Balanţă

Pe Balanţe le aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă. Şansele de reuşită sau eşec sunt egale, aşa că nu au altceva de făcut decât să se pregătească psihic. Atitudinea lor în faţa eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că le va influenţa nişte decizii viitoare. Vor beneficia de sprijinul unei persoane dintr-un semn de apă (Rac, Scorpion, Peşti), care se va bucura împreună cu ele sau le va consola în caz de eşec.

 

Scorpion

Scorpionii vor fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă ar prefera să nu-i sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum vor putea demonstra că sunt persoane de bază şi vor câştiga respectul familiei. Dragostea cunoaşte o perioadă de linişte, chiar de răcire, dar, dacă îşi pun imaginaţia la contribuţie, pot îndrepta situaţia.

 

Săgetător

Săgetătorii pot să câştige mulţi bani în aceste zile şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Se vor bucura de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprind, chiar şi atunci când e vorba de hotărâri ce par riscante. Să aibă grijă să răsplătească acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să se simtă cam neglijat. Vor primi un dar interesant de la o persoană din familie.

 

Capricorn

Capricornii au posibilitatea să-şi depăşească limitele: vor întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profite din plin. Experienţele pe care le vor avea, deşi vor fi sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, îi vor schimba, îi vor ajuta să evolueze şi să privească altfel viaţa. Stârnesc fără să vrea invidia unui prieten apropiat. Aceasta nu se va traduce concret în nici un fel, dar ar fi bine ca nativii să menajeze sentimentele celor mai puţin norocoşi ca ei.

 

Vărsător

Vărsătorii vor fi destul de nervoşi în aceste zile, vor simţi că nu pot să stea locului şi nu vor avea prea multă răbdare cu cei din jur. Revederea cu un amic vechi le va face bine, vor afla noutăţi şi se vor mai înveseli. Vor primi şi câteva cadouri modeste, dar oferite din suflet. Este recomandat să-şi consume energia negativă prin multă mişcare, pentru că şi sănătatea lor ar putea avea de suferit din cauza stării nervoase. Dragostea rămâne în umbră deocamdată.

 

Peşti

Din păcate, calculele pe care şi le fac Peştii în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Vor evalua situaţia de mai multe ori şi tot nu le va ieşi socoteala. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci de grabă şi lipsă de profunzime. Preferă să meargă la ceea ce-şi imaginează ei că e sigur, decât să rişte o nouă abordare. Mai bine să mai aştepte puţin înainte să ia o hotărâre radicală şi să asculte şi ce îi sfătuiesc cei care le vor binele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS