Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Octavian Strunilă a renunţat la burlăcie
Octavian Strunilă, actorul care îl interpretează pe Stiven Kileru în telenovela „Regina“, s-a logodit cu iubita lui, balerina Oana Botez. Actorul şi-a cunoscut jumătatea anul trecut şi în numai două săptămâni au devenit un cuplu, după ce au descoperit că au multe lucruri în comun: „Ea este balerină şi juca într-un spectacol la Teatrul Naţional de Operetă împreună cu Adrian Ştefan, care îmi este prieten. Am ieşit în oraş cu el şi cu colegii lui şi aşa am cunoscut-o. Apoi am mai ieşit de câteva ori cu acelaşi grup şi încet, încet ne-am apropiat, am început să ne cunoaştem şi am descoperit că avem în comun multe lucruri, cum ar fi că citiserăm aceleaşi cărţi greu de găsit. Ne-am cunoscut prin aprilie anul trecut şi în două săptămâni am devenit un cuplu“, a mărturisit Octavian.

DJ Ionuţ Dragu, prinţ egiptean la Carnavalul de la Veneţia
DJ Ionuţ Dragu, realizatorul programului „Muzică şi ştiri“, difuzat la Radio InfoPro, s-a transformat în timpul participării la Carnavalul de la Veneţia într-un personaj de poveste. Cu o mască şi o pelerină cu glugă, DJ-ul de la InfoPro s-a deghizat în weekendul trecut într-un prinţ egiptean, descoperind astfel poveştile ascunse ale Veneţiei. „Important e să faci o alegere inspirată a costumului şi apoi să îţi însuşeşti personajul ales. Dacă arunci o privire la «colegii» deghizaţi deja, este imposibil să nu faci o figură frumoasă privitorilor. Eu am ales o mască şi o pelerină cu glugă, care să-mi ascundă hainele «moderniste», iar spre surprinderea mea, am devenit fără să vreau un prinţ egiptean. Nu aveam cum să detronez senzaţiile spectaculoase oferite de costumele accesorizate la maximum ale protagoniştilor Carnavalului, dar costumaţia aleasă a fost suficientă cât să devin, în planul secund al evenimentelor, un personaj «de pozat cu turistu'»“, a povestit cu entuziasm DJ Ionuţ Dragu.

Dezbrăcatu' va fi tată
Toate lucrurile îi merg din plin lui Codruţ Keghes, alias Cătălin Dezbrăcatu'. Pe 18 februarie a început noul sezon din Cronica Cârcotaşilor, pe 3 martie debutează cu emisiunea „Fitze cu Dezbrăcatu'“ şi în curând va fi tată. „Voi avea un băieţel pe care o să-l cheme Ştefan. O să fie un băiat frumos, deştept şi cu bani, exact ca tatăl său, un adevărat Jingleman. Se va naşte undeva în aprilie, la maternitate. Lucrăm de mult la acest copil şi când am aflat că voi fi tată a fost un moment emoţionant“, a declarat carismaticul prezentator.

Valentina Pelinel defilează pe podiumul Radio InfoPro
După Cătălin Măruţă, Monica Columbeanu şi Leonard Doroftei, a venit rândul frumoasei Valentina Pelinel să intre în studioul Radio InfoPro, pentru a prezenta alături de DJ Marius Onuc clasamentul „Romanian Top 20“. Sâmbătă, de la ora 18.00, Valentina Pelinel va da podiumul pe frecvenţa Radio InfoPro, iar ascultătorii vor avea ocazia să afle care sunt preferinţele muzicale ale celebrului manechin. „Am acceptat să prezint «Romanian Top 20» alături de DJ Marius Onuc la Radio InfoPro fără să stau pe gânduri. M-am distrat copios la prezentarea altor două topuri la MTV şi sunt pregătită pentru următoarea experienţă. Ador faptul că se dă frâu liber imaginaţiei, că pot să fiu eu însămi, să râd, să spun ce simt şi ce cred despre piesele care alcătuiesc clasamentul!“, a declarat Valentina Pelinel.

Noi vedete pe ringul de dans
Noul sezon „Dansez pentru tine“ şi-a ales vedetele care vor lupta în paşi de dans alături de oameni obişnuiţi pentru a împlini cele mai arzătoare vise ale acestora. Astfel, vedetele care vor urca pe ringul de dans din 20 martie sunt Monica şi Gabriela Irimia, surorile Cheeky Girls, Kitty Cepraga, Cream, Piticu’ de la Simplu, Alin Oprea, Mihai de la Hi-Q şi Cătălin Josan. Repetiţiile vor începe cât de curând şi vedetele sunt deja pregătite să demareze turul de forţă „Dansez pentru tine“, care le va acapara sufletul, timpul şi energia pentru multe săptămâni de acum înainte. „Abia aşteptam să vedem perechile la lucru şi suntem convinşi că va fi un spectacol frumos alături de aceste opt vedete în noul sezon“, a declarat Iulia Vântur.

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version