10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Cu toate că sunteţi pregătit să înfruntaţi obstacolele de la locul de muncă, lucrurile se petrec destul de încet. Unii nativi aduc îmbunătăţiri în casă, pentru a se bucura de un confort mai mare. Din cauza numeroaselor preocupări, vă rămâne foarte puţin timp pentru viaţa de cuplu, care trece acum în plan secund.

 
  Taur
Perseverenţa vă ajută să vă consolidaţi poziţia profesională. Pentru o parte dintre Tauri, vine vremea să facă o schimbare radicală şi să plece la un nou loc de muncă. Vă puteţi baza pe francheţea şi onestitatea prietenilor. În program aveţi diverse întâlniri, în cadrul cărora discutaţi despre lucruri care vă interesează. Cel puţin unele dintre ele se vor dovedi deosebite dintr-un anumit punct de vedere.

 
  Gemeni
Faceţi tot posibilul pentru ca ideile dumneavoastră să fie acceptate de colaboratori şi, astfel, să duceţi la bun sfârşit proiectele. Pe de altă parte, nu mai sunteţi dispus să închideţi ochii când cineva vă amână, deşi v-a promis ajutorul. În dragoste sunteţi pretenţios, prin urmare, nu mulţi vor reuşi să vă trezească interesul. Cei care au deja o relaţie sunt atenţi la nevoile partenerului şi încearcă să menţină armonia în viaţa sentimentală.

 
  Rac
Vă agitaţi, dar cu rezultate mediocre. Nu este cazul, pentru că pe plan profesional daţi dovadă de eficienţă, care vă va aduce o frumoasă satisfacţie financiară, iar prietenii vor fi tot timpul buni sfătuitori. Azi ar fi bine să fiţi şi mai deschis la neprevăzut. S-ar putea ca planurile să se schimbe în ultimul moment, dar într-un mod care vă va surprinde plăcut.

  Leu
În afară de puţină oboseală şi de câteva obstacole profesionale, ziua de azi va decurge normal. La serviciu e agitaţie, însă, în afară de ritmul frenetic de muncă, nimic altceva nu-i rău. Veţi fi mulţumit şi de prestaţia dumneavoastră şi de cea a colaboratorilor, iar când vă întoarceţi acasă frânt, aveţi consolarea lucrului bine făcut. Sentimental, iubirea nu face parte dintre priorităţile dumneavoastră în această zi.

  Fecioară
Prindeţi din nou drag de viaţă. Comunicarea va funcţiona impecabil azi şi aveţi posibilitatea de a reface relaţiile destul de afectate cu persoane la care ţineţi, dar care s-au simţit ofensate de comportamentul dumneavoastră din ultima vreme. Simţind din nou afecţiunea sinceră a prietenilor, veţi căpăta curaj şi vă veţi pune la punct o parte din sumedenia de probleme de tot felul care vă umbresc existenţa.

  Balanţă
Sunteţi plin de inventivitate în viaţa amoroasă şi vă surprindeţi partenerul de viaţă într-un mod plăcut. Aveţi ocazia să discutaţi cu el despre lucrurile care vă deranjează. Aveţi o viaţă socială intensă. Pătrundeţi în medii diferite de cele cu care v-aţi obişnuit, iar în program apar tot felul de întâlniri cu prietenii.

 Scorpion
Familia vă oferă stabilitatea şi afecţiunea de care aveţi nevoie. Cei dragi vă înţeleg de fiecare dată şi vă susţin în demersurile dumneavoastră. Este o zi bună dacă vă gândiţi să începeţi o nouă activitate sau alt proiect la locul de muncă. Pentru unii nativi se anunţă o promovare, dar şi noi responsabilităţi.

 Săgetător
Situaţia de acasă este nu neapărat neplăcută, dar puţin tulbure şi uneori nu înţelegeţi prea bine de ce se întâmplă anumite lucruri, care vă scot din minţi. Aveţi posibilitatea să faceţi lumină în această situaţie, discutând lucrurile pe faţă, întrucât ceilalţi vor fi, de această dată, receptivi la ceea ce aveţi de spus.

  Capricorn
Chiar dacă aţi avut parte de realizări satisfăcătoare în ultima vreme, nu trebuie să încetiniţi ritmul. Viaţa profesională este plină de provocări şi trebuie să vă ocupaţi rapid de sarcinile care nu suportă amânare, altfel se vor aduna prea multe de făcut. Sub aspect sentimental, aveţi parte de surprize frumoase.

  Vărsător
Ziua se anunţă promiţătoare în viaţa de cuplu.
Savuraţi fiecare moment alături de persoana iubită şi vă consolidaţi legătura cu aceasta. Chiar şi nativii celibatari, cărora nici nu le trece prin cap să se lege la cap cu o relaţie serioasă, ar putea fi surprinşi. Atât de tare surprinşi, încât se vor trezi în curând făcând planuri de căsătorie. La serviciu este nevoie de multă organizare pentru îndeplinirea tuturor cerinţelor.

  Peşti
Reuşiţi să profitaţi de toate ocaziile apărute în viaţa profesională. Vă construiţi relaţii bune cu superiorii şi colegii. Dacă vă deranjează cineva din viaţa dumneavoastră privată, încercaţi să nu vă manifestaţi revolta într-un mod jignitor, pentru că riscaţi să puneţi paie pe foc. Vă pigmentaţi viaţa amoroasă dând frâu liber instinctelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS