14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Eforturile dumneavoastră nu dau roade, ci bateţi pasul pe loc, motiv pentru care sunteţi nevoit să aşteptaţi sau să amânaţi diverse lucruri. Nici sănătatea nu e la cote maxime, iar când vă lipsesc energia, cheful şi motivaţia, nu mai faceţi nimic constructiv, cu toate că nu sunteţi genul de persoană care stă degeaba.

 
  Taur
Toată familia este în aşteptarea unui eveniment foarte important. Toţi sunt angrenaţi în organizarea acestui moment care se apropie, şi, datorită contribuţiei lor, lucrurile vor ieşi conform planificării. Sunteţi prevăzător şi acordaţi importanţă fiecărui amănunt, ca să fiţi sigur că nici un detaliu nu va fi scăpat din vedere. Cu asemenea organizare perfectă, e normal să meargă toate şnur!

 
  Gemeni
Aveţi un rol oarecum ingrat în mediul în care vă aflaţi, pentru că sunteţi piedica care îi opreşte pe cei prea agitaţi. Graba cu care tratează unii lucrurile nu este benefică, de aceea interveniţi dumneavoastră cu refuzuri, cu critici, cu atenţionări, pentru a mai linişti cumva spiritele. În general, sunteţi genul agitat, care vrea să le facă pe toate repede, dar azi sunteţi factorul de echilibru.

 
  Rac
Inima vă bate din ce în ce mai tare pentru că v-aţi îndrăgostit şi acum sunteţi complet furat de gânduri şi emoţii aprinse.
Nu vă puteţi gândi la altceva decât la amor, şi abia aşteptaţi să vă întâlniţi din nou cu cel care v-a cucerit. Dacă aveţi şansa de a fi câteva ore împreună şi azi, veţi descoperi că relaţia evoluează foarte repede, pentru că atracţia este reciprocă şi extrem de puternică.

  Leu
Vi s-au înecat corăbiile şi nu mai aveţi curajul să duceţi mai departe un plan care a ajuns într-un punct mort. Sunteţi dezamăgit, v-aţi pus atâtea speranţe în acest drum, dar v-aţi împotmolit după primii paşi, semn că nu aţi ales calea cea mai bună de a ajunge la rezultatele visate. Opriţi-vă acum, nu continuaţi cu orice preţ, şi gândiţi-vă ce trebuie să schimbaţi!

  Fecioară
Sunteţi prea credul şi vă lăsaţi influenţat de o persoană care ştie să manipuleze auditoriul. O credeţi, pentru că impune o anume prestanţă şi vă gândiţi că un astfel de om nu poate minţi, dar vă înşelaţi. Sub masca omului atotputernic sau atotştiutor se poate ascunde un mare profitor, care se foloseşte de încrederea celor din jur. Nu vă lăsaţi păcălit!

  Balanţă
Dragostea nu e doar un schimb de emoţii şi vorbe frumoase, ci şi un schimb de servicii, unul în slujba celuilalt. Vă veţi da seama cât de mult vă iubeşte omul de lângă dumneavoastră în funcţie de ceea ce face. Nu ajung doar angajamentele la nivel teoretic, de genul „aş face orice“, ci trebuie să şi vedeţi concret ce este capabil! Dacă se eschivează atunci când trebuie să vă ajute e un semn că nu vă merită dragostea.

 Scorpion
Nu prea vă concentraţi la serviciu. Sunteţi cu gândul în altă parte sau aveţi prea multe de făcut în acelaşi timp, de aceea atenţia este mult diminuată, existând riscul de a face greşeli. Dacă şeful vă dă două sarcini în acelaşi timp, e clar că nu o veţi duce pe nici una la îndeplinire, deci luaţi-le în ordinea priorităţilor. Nu vă împovăraţi ziua de lucru cu două treburi, care ar trebui duse simultan la bun sfârşit.

 Săgetător
Când e în joc succesul la care visaţi, sunteţi capabil de orice, chiar să vă faceţi inamici în plus, pentru că vreţi neapărat să atingeţi acel punct culminant al planurilor dumneavoastră. Mai sunt şi alţii care vizează acelaşi scop, deci trebuie să acceptaţi competiţia corectă, faţă în faţă, din care doar unul poate să iasă învingător. Adunaţi-vă forţele şi luptaţi pentru reuşită, pentru că aveţi resursele necesare câştigului, dar drumul până acolo e înţesat de oprelişti!

  Capricorn
Lucraţi în compania unei persoane foarte diferite ca personalitate, ca vârstă şi ca mod de gândire de dumneavoastră, iar unde apar asemenea diferenţe intervin şi conflictele de principii. Sunteţi încăpăţânat ca întotdeauna, în timp ce rivalul aduce argumente forte în favoarea sa, de aceea va fi greu ca unul dintre voi să se impună. Puteţi fi învingătorul doar dacă aveţi mai multă experienţă decât celălalt, dar, dacă sunteţi mai tânăr şi mai necopt, acceptaţi înfrângerea.

  Vărsător
Glumele dumneavoastră nu sunt întotdeauna potrivite, mai ales dacă interlocutorii sunt sensibili sau trec prin momente dificile. A face haz de necaz nu e cea mai bună soluţie de a trece peste probleme, pentru că un prieten supărat are nevoie de încurajare şi susţinere, nu doar de glume pe seama necazurilor sale. Ridicaţi-i moralul prin compasiune, nu prin umor!

  Peşti
Sunteţi factorul de echilibru pentru un întreg colectiv de oameni, deoarece aveţi un anumit simţ al măsurii şi al observaţiei, precum şi o bună capacitate de analiză, astfel încât descoperiţi imediat dacă anumite lucruri nu merg bine şi interveniţi în mod salvator. Când ceilalţi se ceartă, apăreţi dumneavoastră şi expuneţi problema pe un ton amiabil, care va ajuta la găsirea celor mai bune soluţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS