Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Lili Sandu, profesoara de biologie a lui State
Lili Sandu s-a alăturat distribuţiei telenovelei „Regina“ şi va juca rolul unei profesoare sexy de care State (Gheorghe Visu) se va îndrăgosti. Pentru Lili, experienţa de pe platourile de filmare de la cea mai de succes producţie românească a fost emoţionantă. „Am fost onorată să fac parte dintr-o distribuţie de excepţie. Am lucrat cu Iura Luncaşu, un regizor care te face să te simţi ca acasă, şi cu Gheorghe Visu, pe care de când eram mică îl urmăresc pe scena teatrului şi pe micul ecran“, a spus actriţa.
Lili a răspuns cu un „da“ hotărât invitaţiei producătorilor de a se alătura echipei de la „Regina“ pentru că actriţa se numără printre fanii telenovelei.

Stele sub lupă, cu Ilinca Vandici
Ilinca Vandici este, de curând, vedetă a postului Antena 2. În prima zi a lui martie, duminică, de la ora 22.15, Ilinca va intra în platou în calitate de prezentatoare a emisiunii „Stele sub lupă“, un show monden cum nu s-a mai văzut până acum. „Până una-alta, sunt cât se poate de fericită că am semnat cu Antena 2. Aici sunt emisiuni pe care le urmăresc de multă vreme, eram de mult fan al acestui post. Cât despre emisiunea mea, titlul este cât se poate de sugestiv. Va fi o emisiune grandioasă cu şi despre «stele». Nu vreau să spun mai mult, ca să nu dau idei altora, dar şi din superstiţie. Vreau să meargă totul bine şi telespectatorii să se convingă că este un spectacol care merită urmărit“, a declarat Ilinca Vandici.

Leonard Doroftei intră în „ringul“ radioului
Leonard Doroftei va fi provocat de DJ Marius Onuc, prezentatorul clasamentului „Romanian Top 20“, difuzat la Radio InfoPro, la o adevărată luptă a hiturilor. Fostul campion mondial la box va intra sâmbătă, 21 februarie, de la ora 18.00, în „ringul“ Radio InfoPro pentru a comenta alături de DJ Marius Onuc topul celor mai difuzate piese, dar şi pentru a-şi prezenta preferinţele muzicale. „Le mulţumesc pentru invitaţie celor de la Radio InfoPro, dar şi ascultătorilor care vor fi alături de mine în cele două ore de emisie, şi sper să nu fiu nevoit să… dau cu pumnul“, a glumit Leonard Doroftei.

Mauricio Islas a descoperit secretul morţii lui Marilyn Monroe
Mauricio Islas, unul dintre cei mai râvniţi actori latino-americani şi interpretul personajului Adrian din telenovela „Umbrele trecutului“, debutează anul acesta ca producător cu un proiect controversat. Actorul mexican este producătorul executiv al unui documentar despre ciudata moarte a divei Marilyn Monroe, pe care îl va lansa anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes din luna mai. Actorul este încântat de noua sa experienţă şi savurează din plin fiecare etapă a filmului său, „Marylin Monroe: Murder on Fifth Helena Drive“. „Documentarul nu va fi difuzat numai în Mexic, ci în toată lumea, întrucât este vorba despre un simbol al Statelor Unite şi al lumii întregi“, a spus Mauricio Islas. „Filmul îmi dă ocazia să mă fac cunoscut nu numai ca actor, ci şi ca producător“. Prin noul său film, Mauricio Islas speră ca documentarul să-i aducă recunoaşterea în cinematografia nord-americană şi mondială. Islas este convins că documentarul său va face lumină în cazul morţii misterioase a divei blonde. „Lumea trebuie să afle adevărul despre ce i s-a întâmplat de fapt lui Marilyn Monroe. Moartea ei este înconjurată de mituri, dar acum am descoperit adevărul“.

Jacqueline Bracamontes este pudică
Jacqueline Bracamontes, frumoasa actriţă pe care telespectatorii o pot vedea  în telenovela „Toantele nu merg în rai“, refuză categoric să pozeze goală în revistele dedicate publicului masculin. „Am primit mai multe propuneri de a poza în reviste pentru bărbaţi“, a mărturisit Jacqueline Bracamontes, „dar nu am pozat niciodată şi nici nu voi poza goală pentru o astfel de revistă în viitorul apropiat. Cel puţin acum, în această etapă a carierei mele, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru“. Deşi i-au fost oferite sume generoase de bani pentru a-şi dezvălui formele seducătoare în reviste, Jacqueline rămâne fermă pe poziţie şi spune un „nu“ hotărât oricărei propuneri de acest gen.

Rubrică realizată de Mirela MARINESCU
Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version