24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec
Pentru Berbeci, weekendul care urmează este plin de surprize în plan sentimental şi de răsturnări de situaţie. Va fi un sfârşit de săptămână foarte agitat, în care nu se vor putea concentra pe nimic altceva în afară de planul sentimental, care îi copleşeşte, pe unii în sens pozitiv, iar pe ceilalţi mai puţin favorabil. O mare atenţie trebuie acordată şi sănătăţii, iar stresul şi problemele personale nu trebuie să îi împiedice să aibă mai multă grijă de ei.

  Taur
Taurii vor avea parte de un weekend mai relaxat. Financiar vorbind, au mari şanse la câştiguri neaşteptate, dacă însă acestea nu apar, nu este nici o problemă, au puşi deoparte suficienţi bani încât să îşi permită o escapadă alături de persoana iubită.
Ar putea exista ceva discuţii în familie privind o sumă de bani împrumutată. Ar fi bine să o restituie repede, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre o sumă mare.

  Gemeni
În perioada care urmează, Gemenii se hotărăsc să îşi acorde o mică vacanţă, care, judecând după eforturile depuse în timpul anului, ar merita să fie una specială, undeva în afara ţării, într-un loc încărcat de tradiţie, aşa cum le place Gemenilor curioşi şi dornici de schimbare. Este de preferat să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă, aşa cum au de multe ori tendinţa.

  Rac
Nimic nu pare să le mai stea în cale Racilor. Au o putere de muncă extraordinară şi sunt foarte motivaţi financiar. Unii dintre ei vor dori să călătorească, însă acest lucru ar trebui amânat, căci există riscul unor accidentări uşoare. În dragoste există oarece divergenţe de opinie, dar care nu le vor afecta relaţia într-un mod vizibil. Mai multă grijă privind sănătatea ar fi binevenită, iar o cură de vitamine i-ar scuti de sentimentul de oboseală care îi urmăreşte de câteva zile.

  Leu
Leii sunt angrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni în interes personal, dar care se vor dovedi mai obositoare decât au crezut. Vor fi nevoiţi să facă mai multe drumuri în afara localităţii. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi, după problemele de serviciu, lucru care le-ar putea aduce oarece neplăceri în relaţie.

  Fecioară
Pentru Fecioare urmează câteva zile foarte agitate, în care vor avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment important în familie. Vor apărea şi mici conflicte cu rude mai în vârstă. Este posibilă reîntâlnirea cu persoane foarte dragi de departe. Atenţia ar trebui să fie îndreptată mai mult către sănătate, care, în ultima perioadă, a cam fost neglijată. Excesele de orice fel le sunt acum mai dăunătoare decât în mod obişnuit.

  Balanţă
Pentru Balanţe se preconizează că vor avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat din cauza lipsei de preocupare faţă de relaţia de cuplu. În plan financiar, atenţia este îndreptată spre câştigurile obţinute peste noapte, dar ar fi bine să revină cu picioarele pe pământ.

  Scorpion
Scorpionii au o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunică bine cu partenerul şi îşi fac planuri de viitor, lucru care îi binedispune şi îi motivează să fie mai interesaţi să îşi rezolve rapid problemele. Cu banii stau mai prost, dar nu catastrofal. Ideal ar fi să se abţină de la cheltuieli inutile. Sănătatea nu ar trebui neglijată şi n-ar fi exclus să fie nevoiţi să facă o vizită doctorului.

  Săgetător
Săgetătorii au serioase motive de îngrijorare la serviciu, şefii sunt nemulţumiţi de aceştia, lucru care transformă weekendul în unul tensionat. Atenţie şi la discuţiile în contradictoriu cu un prieten apropiat. Este posibil să le înţeleagă greşit intenţiile.

  Capricorn
În plan financiar, nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii şi în spiritul de iniţiativă îi stimulează în noile activităţi, iar randamentul va fi maxim. În plan sentimental, totul e roz, vor avea parte de mult sprijin din partea persoanei iubite, care va avea toată înţelegerea pentru programul încărcat al Capricornilor.

  Vărsător
În zilele care urmează, Vărsătorii vor căuta să fie permanent în centrul atenţiei şi se vor lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu este tocmai indicat. Planul sentimental este foarte bine înfăţişat pentru nativii care au deja un partener. Pentru cei singuri însă, nu este momentul să ia decizii importante, dar nici să se impacienteze, toate au un timp al lor. Financiar vorbind, în perioada care urmează vor avea numai de câştigat.

  Peşti
Peştii sunt foarte motivaţi şi dornici să înceapă lucrul la un nou proiect. Deşi, în primă instanţă, nu vor obţine rezultate spectaculoase, se vor implica tot mai mult şi îşi vor da seama că alegerea făcută este cea corectă şi că nu au absolut nici un motiv de îndoială cu privire la reuşita proiectului lor. Deşi uşor nemulţumiţi de partenerul de viaţă, Peştii vor reuşi să aducă echilibrul în relaţie, fiind dornici de stabilitate în această perioadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS