Ingrediente: carne pentru grătar, 1-1,5 kg, de porc sau de vită, 2 fructe kiwi, 1 ceapă, 4-5 căţei de usturoi, 1 bucată ghimbir proaspăt (cât o nucă), tăiat bucăţi, 1 linguriţă sare, 1 linguriţă piper, 250-300 ml sos de soia, 1/2 cană apă, 1/2 cană oţet de mere, 1/4-1/2 cană zahăr (o puneţi în funcţie de cât de mult vă place mâncarea chinezească dulce-acrişoară), 4 linguri ulei.
Mod de preparare:
Mixaţi ceapa, kiwi, usturoiul şi ghimbirul până devin un piure, apoi turnaţi-l într-un vas în care adăugaţi restul ingredientelor şi iarăşi amestecaţi. Între timp, lăsaţi carnea în apă rece cu puţină sare timp de 30 de minute. Puneţi-o într-un vas cu piureul pentru marinat, acoperiţi vasul şi lăsaţi la frigider peste noapte. A doua zi puneţi carnea la grătar. Se poate găti la fel de bine pe grătare de aluminiu sau la cuptor, la opţiunea grill (25-30 minute). Se poate servi cu cartofi copţi, murături, dar şi cu orez, legume, cartofi piure.
Carne la grătar în stil coreean
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei