21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadouri pentru îndrăgostiţi

Cadouri pentru îndrăgostiţi

Semnele dragostei, clasica inimioară şi ajutoarele lui Cupidon au umplut în aceste zile oraşul. Sărbătoarea importată a dragostei este încă un motiv în plus pentru cei îndrăgostiţi să-şi surprindă perechea cu tot felul de cadouri.

Roşul, culoarea dragostei, pare să domine toate magazinele, indiferent că este vorba de cele cu suveniruri sau cu produse obişnuite de vestimentaţie. Îndrăgostiţii de toate vârstele au pornit în căutarea unui cadou simbolic, care să vorbească despre dragostea lor şi care să se constituie într-o amintire plăcută a unui Valentine's Day deosebit. Ursuleţii de pluş, maimuţele, căţeii, toţi poartă în braţe inima cea roşie care va fi oferită în dar. Preţul lor diferă în funcţie de mărime. Dacă au avut grijă să ajungă la dimensiuni considerabile, şi preţul lor este pe măsură, 222 de lei. Simpatici foc, rămân însă doar să încânte privirea, căci veniturile tinerilor îndrăgostiţi par să nu fie atât de mari, încât să permită achiziţionarea lor. Aşa că atenţia lor se îndreaptă spre alte standuri cu produse la preţuri mai accesibile. Două cănuţe cu mesaje de iubire, cu nelipsitele inimioare, sunt ceva mai ieftine şi, în plus, se pot constitui într-un cadou deosebit. Preţul lor, 15 lei bucata.
La fel de interesante sunt şi suporturile de poză: o broscuţă simpatică, un clovn vesel cu inimioare se pot achiziţiona contra sumei de 7,5 lei. Ofertele sunt numeroase, printre ele numărându-se şi ramele în formă de inimioare, accesorizate cu diverse figuri de desen animat, pentru cei copilăroşi. Preţul lor variază între 4,4 şi 80 de lei. Şi brelocurile clasice au fost înlocuite de cele care simbolizează dragostea. Un mic breloc din oţel în formă de inimă prevăzut cu un săculeţ de catifea roşie costă doar 17 lei.
Domnişoarele sau domnii pot alege pentru partenerii lor o cutie de bomboane sub formă de inimioară sau un set de şampanie cu două pahare şi o cutie de bomboane în formă de inimioară. Preţul lor, 101 lei. Alt cadou ar putea fi un memoclip cu bază în formă de inimă, roşu aprins, cu patru suporturi pentru poze, noţite sau cărţi de vizită. Preţul unui astfel de produs este de 20 de lei. Şi, pentru că florile nu trebuie să lipsească de la sărbătoarea dragostei, domnii pot alege un mod ingenios de ambalaj. Astfel, cel mai frumos trandafir alb sau roşu poate sta ascuns printre biluţe fine într-un cufăr vechi. Deşi este un cadou mai costisitor, preţul cufărului fiind destul de piperat, 200 de lei, doamna sau domnişoara va fi cu siguranţă încântată.

Alte idei, alte cadouri

De asemenea, un glob foto cu loc pentru două fotografii mici cu inimioare roşii, la 25 de lei, poate constitui alt cadou. O inimioară roşie şi moale, care are brodate „cele mai frumoase cuvinte“, la preţul de 17 lei, este altă variantă de cadou. Şi dacă totuşi vreţi să rămâneţi la clasicele lumânări în formă de inimioară, puteţi alege câte un suport ingenios. Preţul lor variază între 2 şi 34 de lei. Nu uitaţi de felicitările cu inimioare, pe care puteţi scrie câteva rânduri. Şi dacă sunteţi prea sărac în cuvinte sau inspiraţia v-a părăsit, puteţi opta pentru felicitări cu mesaje scrise. Preţul lor variază între 2,5 şi 8,9 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS