3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSemne care arată că nu-l interesaţi

Semne care arată că nu-l interesaţi

Vă întâlniţi de puţin timp cu un bărbat de care vă simţiţi atrasă din toate punctele de vedere. Este simpatic, are simţul umorului, este inteligent şi vă face plăcere să staţi în compania lui? Nu este obligatoriu însă ca atracţia să fie reciprocă. Există câteva semne care vă pot arăta clar faptul că el nu este interesat de dumneavoastră.
În cazul în care vă veţi da seama că el nu se simte atras de dumneavoastră, chiar dacă vă va fi foarte greu, cea mai bună soluţie este aceea de a renunţa să vă mai faceţi speranţe şi să acceptaţi ideea că nu este bărbatul potrivit pentru dumneavoastră. Spre exemplu, dacă nu vă sună niciodată, dacă nu vă contactează în nici un fel, chiar dacă v-a spus că vă va căuta, acest lucru arată în mod clar că nu se gândeşte la dumneavoastră ca la o posibilă viitoare iubită. Nu are rost să vă faceţi iluzii şi să îi găsiţi circumstanţe atenuante, cum că a avut prea mult de lucru sau că a fost foarte ocupat cu alte activităţi. Atunci când un bărbat este interesat de o femeie găseşte mereu timpul necesar să dea un telefon sau să timită măcar un SMS. De asemenea, alt comportament care vă poate arăta clar că nu îl interesaţi este atunci când dumneavoastră îi veţi adresa o invitaţie. Nu vă va răspunde niciodată din prima secundă afirmativ. Vă va cere timp de gândire, motivând că va trebui să renunţe la o parte dintre îndatoririle sale pentru a se întâlni cu dumneavoastră. În realitate, este vorba despre un comportament tipic al unei persoane care încearcă să se sustragă unui lucru care nu îi face plăcere sau pe care nu şi-l doreşte. Poate într-o primă fază vă va spune că se va întâlni cu dumneavoastră, dar mereu cu câteva ore de marele eveniment va interveni câte ceva. Atunci, cu siguranţă îşi va face timp să vă contacteze, asta în cazul cel mai fericit. Pentru a fi sigur că va scăpa de dumneavoastră, v-ar putea lăsa să vă duceţi la aşa-zisa întâlnire la care el cu siguranţă nu-şi va face apariţia.
Nu vă pune nici o întrebare în legătură cu viaţa dumneavoastră. Nu îl interesează niciodată ce veţi face în weekend sau ce aţi făcut ieri. Este evident că nu îşi doreşte să afle amănunte despre dumneavoastră, că nu vrea să-i fiţi mai mult decât o cunoştinţă. Dacă veţi începe dumneavoastră din proprie iniţiativă să-i povestiţi, probabil că vă va asculta din politeţe, dar asta nu înseamnă că îşi doreşte să afle ceea ce tocmai aţi început să-i mărturisiţi.
Faptul că nu v-a prezentat până acum prietenilor lui ar trebui să vă ridice un mare semn de întrebare. De asemenea, dacă nu încetează să aducă mereu în discuţie imaginea fostului dumneavoastră iubit, asta demonstrează că nu vrea altceva decât să vă demonstreze că viaţa dumneavoastră era mai bună alături de acesta şi că el nu se gândeşte la o posibilă relaţie. Dacă vă va propune să vă întâlniţi cu un amic de-al lui despre care crede că ar fi cu siguranţă pe placul dumneavoastră, nu există nici o urmă de îndoială. Nu îi stârniţi nici cea mai mică dorinţă. Orice tentative ale dumneavoastră de a-l transforma în partener vor fi sortite eşecului şi ar fi cazul să vă retrageţi.
Ideal ar fi ca dumneavoastră să vă daţi seama de acest lucru înainte de a fi pusă în faţa unei astfel de mărturisiri stânjenitoare pentru amândoi. Chiar dacă este greu de acceptat că un bărbat nu este deloc interesat de dumneavoastră, nu trebuie să faceţi din acest lucru o dramă şi trebuie să fiţi conştientă de faptul că nu puteţi fi pe placul tuturor celor din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS