16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdealul de frumuseţe, copiat de la vedete

Idealul de frumuseţe, copiat de la vedete

Ce ar trebui să aibă o femeie pentru a fi perfectă? Potrivit chirurgilor esteticieni, ar trebui să aibă ochii lui Penelope Cruz, buzele Angelinei Jolie, pomeţii lui Cameron Diaz şi tenul perfect al lui Kate Winslet.

Femeile nu sunt niciodată mulţumite de felul în care arată, iar dacă ar avea ocazia să schimbe ceva, ar face acest lucru fără nici un regret. Pentru activitatea chirurgilor esteticieni, Hollywoodul este o adevărată comoară, pentru că superbele actriţe din Cetatea Filmului sunt cea mai bună sursă de inspiraţie pentru doamnele şi domnişoarele care vor să-şi schimbe înfăţişarea.
De exemplu, spun esteticienii, Kate Winslet este invidiată pentru tenul ei perfect, iar femeile îşi doresc să aibă şi ele o piele ca a frumoasei actriţe. Aspectul natural al lui Kate Winslet este mai apreciat decât cel artificial, auriu sau foarte bronzat pe care îl etalează multe dintre vedetele de la Hollywood. Kate Winslet a recunoscut că, în comparaţie cu alte colege de breaslă, se simte „grasă şi nefericită“, însă încă se află pe primele locuri pe lista celor mai atrăgătoare femei din lume.

Cele mai râvnite părţi anatomice

Acest clasament este pus la punct în fiecare an de câţiva dintre cei mai renumiţi chirurgi esteticieni din Beverly Hills şi se bazează pe preferinţele clienţilor acestora în ceea ce priveşte „copierea“ diverselor părţi anatomice ale vedetelor.
Jennifer Aniston, de exemplu, pare să aibă corpul ideal. Jessica Biel se află şi ea printre preferatele doamnelor la categoria „cel mai râvnit corp“. Cum era de aşteptat, buzele Angelinei Jolie sunt la mare preţ în preferinţele amatoarelor de operaţii estetice, însă Rosario Dawson şi Anne Hathaway se numără şi ele printre favorite. La capitolul „ten“, aşa cum am spus, pe primul loc în topul „copierii la indigo“ se află Kate Winslet, urmată de actriţa australiană Cate Blanchett.
Chirurgul estetician Richard Fleming, unul dintre cei care au alcătuit lista şi director al Institutului de Estetică şi Chirurgie Reconstructivă din Beverly Hills, spune că starurile de la Hollywood încă domină şi influenţează felul în care femeile îşi doresc să arate. „Pacientele noastre încă apelează la vedete pentru a stabili anumite standarde de frumuseţe. Doamnele şi domnişoarele care apelează la serviciile noastre vor să arate la fel de odihnite, energice şi tinere precum celebrităţile pe care le văd toată ziua la televizor şi în paginile revistelor“, a explicat Fleming.
Împreună cu partenerul său de afaceri, Toby Mayer, Richard Fleming alcătuieşte acest clasament de 12 ani şi, în secret, fiecare vedetă de la Hollywood şi-ar dori să fie în fiecare an pe această listă, căci asta ar însemna că efortul lor nu este în zadar. Anul acesta, una dintre marile absente este Victoria Beckham. În ciuda faptului că este foarte cunoscută şi apreciată în Statele Unite, fiind o deschizătoare de drumuri în ceea ce priveşte gusturile vestimentare şi coafurile, fosta Posh Spice nu a fost inclusă pe listă.

Femeia perfectă

În concluzie, ce ar trebui să aibă o femeie pentru a fi perfectă? Ei bine, trebuie să aibă nasul lui Amy Adams sau pe cel al lui Katherine Heigl, ochii lui Beyonce sau ai lui Penelope Cruz, un maxilar ca al Tyrei Banks sau al lui Rachel Weisz, buzele Angelinei Jolie sau cele ale lui Anne Hathaway, un păr ca al lui Blake Lively sau al Islei Fisher, pomeţi ca ai lui Cameron Diaz sau măcar ca ai lui Heidi Klum şi, în sfârşit, un ten perfect ca al lui Kate Winslet sau Cate Blanchett.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS