3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

E multă lume în jurul dumneavoastră şi apreciaţi compania prietenilor, cărora încercaţi să le dedicaţi mai mult timp decât de obicei. Uneori, însă, fiecare vrea altceva de la dumneavoastră, astfel încât nu puteţi aduna la un loc persoane din medii complet diferite şi cu preocupări diametral opuse. Într-un fel vorbiţi cu colegul de serviciu şi altfel cu sora dumneavoastră, deci nu-i chemaţi pe amândoi la o cafea, pentru că va fi o discuţie ratată.

 

 Taur

Daţi piept cu tot felul de momente banale, fără importanţă, dar suficient de agasante pentru a vă obliga să apelaţi la ajutor de la alţii. Nu vă place să păreţi neputincios sau neajutorat, tocmai de aceea veţi evita să sunaţi un prieten până în ultima clipă, când prezenţa sa devine obligatorie.

 

Gemeni

Sunteţi la începutul unei acţiuni incitante, de anvergură, dar nu ajungeţi repede la rezultatele visate. E cale lungă, înarmaţi-vă nu numai cu motivaţie şi dorinţă de reuşită, ci şi cu multă răbdare, deoarece e posibil să fie un proiect care îşi va arăta roadele în a doua parte a anului ori chiar anul viitor. Vă place ceea ce faceţi şi ce se întrevede la orizont şi sunteţi dispus să aşteptaţi oricât, convins de reuşită!

 

Rac

Autoritatea unora vă intimidează şi vă reduce la tăcere, dar primiţi replici de sus, chiar şi de la persoane care nu ar fi trebui să vi se adreseze astfel. Nu vă sunt cu nimic superioare, nu au dreptul să dea ordine, dar au impresia că vă pot conduce. În loc să vă apăraţi, sunteţi tentat să alunecaţi spre depresie.

 

Leu

Parcă toate stau pe loc, dar nu pentru că aţi avea dumneavoastră vreo vină, ci pentru că se implică alţii acolo unde nu trebuie. Aşteptarea devine stresantă, pentru că aţi fi avut atâtea lucruri de făcut, iar refuzurile pe care le primiţi vă blochează, pur şi simplu, şi vă dezarmează. Nu vă faceţi multe procese de conştiinţă, ci, mai degrabă, staţi departe de persoanele care au influenţă nefastă asupra dumneavoastră.

 

Fecioară

Aveţi câştig de cauză în faţa unor persoane care au încercat să vă înşele. Aveţi ac de cojocul unor astfel de oameni şi îi demascaţi înainte ca acţiunile lor negative să aibă vreun efect asupra dumneavoastră. Chiar dacă nu vă place să faceţi pe poliţistul, e spre binele dumneavoastră să reclamaţi gesturile necinstite ale altora, chiar dacă v-ar fi cei mai buni prieteni… De ce să plătiţi dumneavoastră?

 

Balanţă

Grea e justiţia şi aceeaşi nesiguranţă o resimţiţi şi dumneavoastră acum, când sunteţi în faţa unei decizii de arbitrare între două tabere adverse. Aveţi impresia că adevărul e undeva la mijloc şi că au dreptate şi unii, şi alţii, deci cum să daţi verdictul? Nu ţineţi cu nimeni în mod special, vedeţi defecte şi la unii, şi la alţii, dar tot vă e greu să alegeţi de partea cui se află dreptatea? Nu vă lăsaţi influenţat de opinii adverse din anturaj, pentru că fiecare are alte interese.

 

Scorpion

Sunteţi neglijent cu banii şi, dacă intraţi în magazine cu articole scumpe, nu vă uitaţi la preţ, ci doar la aspect sau utilitate. Dacă vreţi un anumit lucru, îl luaţi fără să staţi pe gânduri, chiar dacă, mai târziu, vă veţi îndoi că aţi făcut cea mai bună alegere. Economie, criză, buget limitat? Nu ştiţi ce-s acelea şi daţi iama prin bani pentru că nu vreţi să simţiţi nici o undă de constrângere în viaţa dumneavoastră. Cât aveţi, daţi, convins că vin alţii…

 

Săgetător

Nu mai sunteţi dumneavoastră, cel sociabil şi dornic să iasă în lume, ci refuzaţi câteva invitaţii chiar plăcute de a petrece sau de a călători. De fapt, la originea refuzului se află probleme personale care vă obligă să lăsaţi orice plăceri deoparte, pentru a vă ocupa de ele de urgenţă. Sigur că veţi fi cu gândul la cei care se vor simţi bine în timp ce sunteţi ocupat cu treburile dumneavoastră, dar puneţi accent în primul rând pe ceea ce vă doare acum mai mult…

 

Capricorn

Dorul vă duce cu gândul pe alte meleaguri, spre cineva de care sunteţi ataşat emoţional. Aţi vrea să fiţi acum cu persoana iubită sau alături de părinţii de departe, dar nu vă puteţi împărţi egal între datorie şi dragoste. Dacă apare ocazia de a pleca într-o călătorie de plăcere, în compania iubitului, ar fi bine să lăsaţi orice alte treburi deoparte şi să mergeţi împreună, pentru că poate fi un motiv excelent de a lega mai mult relaţia.

 

Vărsător

Sunteţi foarte preocupat de ceea ce se întâmplă acasă. Vă aduceţi aminte că aţi visat cândva să vă aranjaţi domiciliul într-un anumit fel, ca să creaţi atmosfera intimă şi caldă de care aveţi nevoie. Acum readuceţi la lumină dorinţele de demult – poate din copilărie -, gata să transformaţi casa într-o oază de bucurie şi armonie. Într-un astfel de moment apar musafiri sau rude pe care le primiţi cu braţele deschise, ca o gazdă perfectă.

 

Peşti

Nimeni nu vă întrece când vine vorba de a oferi ajutor. Uitaţi de dumneavoastră, vă daţi şi cămaşa celor care nu au şi nu refuzaţi nici o solicitare, oricât de grea ar fi. Vă sacrificaţi, dacă trebuie, doar pentru a susţine pe cineva drag care trece prin clipe dificile şi faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a-i alunga tristeţea. Fiţi generos şi altruist, dar nu vă împovăraţi în exces cu problemele altora!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS