13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vi se îneacă toate corăbiile când intraţi într-un impas pe care nu l-aţi prevăzut. În loc să vă adunaţi forţele şi să depăşiţi acest hop, renunţaţi să mai faceţi ceva, convins că totul e ratat. Tot elanul iniţial a dispărut complet, nu mai aveţi nici chef, nici motivaţie să continuaţi, dar se pare că alţii au contribuit la acest eşec, nu a fost numai greşeala dumneavoastră. Unii s-au băgat unde nu le fierbe oala şi v-au stricat afacerile.

 
  Taur
Vă gândiţi la viitorul dumneavoastră îndepărtat, nu vă preocupă doar prezentul sau anii care vin, ci aruncaţi o privire spre maturitate, spre bătrâneţe, spre pensie, preocupat să vă asiguraţi o viaţă tihnită, cu tot ce aveţi nevoie. Aveţi planuri mari pentru viitor, dar unele nu pot fi atinse imediat, ci cu răbdare, acumulând experienţă de viaţă. Dacă acum nu vă puteţi îndeplini unele vise, mai aşteaptaţi, ele vor prinde contur ceva mai târziu!

 
  Gemeni
Nu vă intimidează nici puterea, nici celebritatea, ci vă comportaţi cu directorul dumneavoastră ca şi cum aţi fi copilărit împreună. Poate nu e cea mai înţeleaptă atitudine, şeful e şef, deci nu vă trageţi de şireturi cu el. Chiar dacă mai faceţi o glumă într-un mediu de oameni suspuşi, chiar dacă adoptaţi atitudinea copilului neştiutor, cu speranţa că aşa vi se vor ierta gafele, cel care reprezintă autoritatea va lua unele măsuri când veţi depăşi limita.

 
  Rac
Banii sunt de ajuns pentru a vă hazarda într-o cheltuială pe care nu v-o puteţi permite oricând. Ieşiţi la cumpărături şi nu mai intraţi în magazinele cu reduceri, nici în cele de cartier, ci direct în cele renumite, pentru că aveţi de gând să cheltuiţi mult pentru a vă împlini un vis material. Aţi putea fi plătit mai bine ca de obicei sau apare promisiunea că, în curând, bugetul dumneavoastră va creşte, ceea ce vă dă curaj să investiţi.

  Leu
Vă implicaţi trup şi suflet într-o acţiune nouă, veniţi cu idei interesante, sunteţi dispus să depuneţi orice efort pentru a duce un plan la îndeplinire, dar nu prea aveţi pe cine vă baza. Colaboratorii sau subalternii sunt într-o pasă proastă şi nu vor să vă urmeze, dar ar trebui să vă pună pe gânduri acest refuz: ori e un semn că vă cam pripiţi şi ar fi bună o revizuire a planului, ori că ar trebui să renunţaţi la unii colaboratori, pentru că nu sunt oameni pe care să contaţi.

  Fecioară
Vă aflaţi într-un loc ce vă inspiră o oarecare teamă, de parcă nu aveţi curaj să acţionaţi în nici o direcţie. Ori sunteţi prea timid şi staţi în umbră, lăsând pe alţii să se remarce, ori cei din jur vă inhibă prin atitudinea lor de lideri. Sunteţi un subaltern perfect, dar dacă dumneavoastră sunteţi întotdeauna cel care se retrage ca să-l lase pe altul în faţă e deja prea mult. Dacă aveţi ceva de spus, spuneţi, nu vă temeţi!

  Balanţă
Este o zi perfectă în cuplu, puteţi trăi evenimente deosebite alături de persoana iubită sau, dacă nu aveţi încă pe cineva, azi poate apărea omul mult căutat. Declaraţiile de dragoste făcute azi au un impact cu totul aparte, cererile în căsătorie sunt aducătoare de noroc, iar momentele de tandreţe şi de dăruire în amor pot fi de o intensitate copleşitoare. Fiţi pregătit să iubiţi la cote maxime, dar cât iubiţi dumneavoastră nu e nimic faţă de cât vă iubeşte celălalt!

 Scorpion
Ieşiţi în lume, dornic de socializare, preocupat de diversitatea umană din jurul dumneavoastră, dar nu sunteţi prea satisfăcut. Nu găsiţi oameni interesanţi, aşa cum v-aţi dori, ci daţi numai peste persoane tăcute, retrase, cu care nu puteţi lega două vorbe. Păcat de toată verva dumneavoastră, pentru că degeaba aveţi chef de conversaţie, dacă nu găsiţi subiecte la nivelul celor din anturaj. Dumneavoastră aveţi multe de spus, dar ei nu au răspunsuri de dat.

 Săgetător
Munciţi mult, dar rezultatele se lasă aşteptate. Parcă bateţi pasul pe loc, dar, dacă aveţi timp să analizaţi ce anume încetineşte ritmul de evoluţie, veţi descoperi că vinovaţi sunt colaboratorii dumneavoastră, care nu sunt de încredere. Ori lucrează pe două fronturi şi nu se concentrează asupra planurilor pe care le aveţi în comun, ori fac tot posibilul să vă strice dumneavoastră treburile, aducând critici, sperând că astfel veţi renunţa.

  Capricorn
Aruncaţi o privire în trecut, pentru că cineva v-a făcut cândva o propunere la care nu aţi dat un răspuns clar. Nu e târziu să reînnodaţi relaţia de atunci, să acceptaţi oferta sau să reanalizaţi situaţia, pentru că perioada care a trecut nu a diminuat importanţa acelui moment. Puteţi oferi a doua şansă, ba, acum ar putea merge totul mult mai bine ca prima dată, când ceva v-a făcut să amânaţi răspunsul.

  Vărsător
Aveţi ac de cojocul rivalilor dumneavoastră şi vă prezentaţi în faţa lor cu capul sus, puternic, arătându-le că nu vă pot intimida şi nici nu vă pot afecta cu răutăţile lor. Nu vă pot da jos de pe piedestal, în ciuda tertipurilor murdare la care mai apelează, pentru că dumneavoastră urmaţi numai căile corecte, gata să demascaţi necinstea.
Vor muri de ciudă când vor vedea că dumneavoastră, prin metode corecte, ajungeţi la ceea ce ei se tot chinuiesc să obţină pe căi neortodoxe.

  Peşti
Reuşita la serviciu este asigurată. Dacă aveţi de susţinut vreun concurs de angajare sau sunteţi chemat la raport de superiori, puteţi face o impresie foarte bună. Totul e să fiţi sigur, să apăreţi în faţa celor care estimează munca fără trac, încrezător în faptele dumneavoastră, pentru că poate fi una din cele mai bune zile din punct de vedere profesional.
Succesul este aproape, trebuie doar să faceţi un pas în faţă ca să vă aleagă pe dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS