17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSemnele care trădează infidelitatea

Semnele care trădează infidelitatea

Credeţi că partenerul dumneavoastră de viaţă are o relaţie extraconjugală? Există o serie de schimbări în comportamentul acestuia care vă pot dezvălui o infidelitate.

Cu toate că unele gesturi ale iubitului dumneavoastră îl pot trăda şi vă pot face să credeţi că mai există o femeie în viaţa lui, faptul că şi-a schimbat comportamentul nu reprezintă o garanţie că vă înşală. S-ar putea să fie vorba despre o serie de probleme pe care le aveţi în cuplu şi care să fi determinat aceste modificări. Nu uitaţi că este nevoie de mai mult decât un comportament ciudat pentru a trage concluziile. Iată câteva dintre semnele care v-ar putea determina să trageţi un semnal de alarmă în ceea ce priveşte fidelitatea partenerului de viaţă.
În cazul în care observaţi că brusc iubitul dumneavoastră manifestă mai multă atenţie în ceea ce vă priveşte, nu vă gândiţi că este neapărat o schimbare în bine a acestuia. Acesta poate fi rezultatul unui sentiment de vină, pe care „înşelătorii“ îl trăiesc în primele momente ale aventurii extraconjugale. De cele mai multe ori, după câteva săptămâni, acesta va deveni însă mult mai distant. Aveţi sentimentul că nu este ceva în regulă. De cele mai multe ori, instinctul nu le înşală pe femei, iar suspiciunile acestora sunt întemeiate. Cunoaşteţi foarte bine obiceiurile partenerului de viaţă. Dacă vedeţi că acestea se schimbă radical şi neaşteptat ar putea fi un semnal să intraţi în alertă. Cu toate acestea, trebuie să gândiţi logic şi să ţineţi cont de faptul că fiecare dintre noi are dorinţa de a schimba ceva în viaţa sa. Învăţaţi să faceţi diferenţa între căutarea fericirii şi infidelitate. O situaţie care ridică un semn de întrebare este şi aceea în care observaţi că partenerul vă şicanează pentru nimic, iar cea mai mică neînţelegere se transformă într-o catastrofă. Urlă, se enervează şi, în cele din urmă, pleacă trântind uşa. În realitate, el încearcă să se distanţeze de dumneavoastră, să-şi justifice infidelitatea şi să găsească motive pentru a fi împreună cu amanta. Vă ameninţă cu despărţirea atunci când încercaţi să ripostaţi? Pare, dintr-odată, negativist în privinţa viitorului relaţiei dumneavoastră? Se bucură nespus de mult atunci când iese cu prietenii, în schimb, atunci când este acasă alături de dumneavoastră, este îmbufnat şi nimic nu-i este pe plac? Este rece şi distant şi vă ignoră sentimentele? Gusturile sale muzicale s-au schimbat? Acestea sunt, de asemenea, câteva dintre semnalele care ar putea sugera faptul că iubitul dumneavoastră are pe altcineva.

Nu-şi mai face planuri de viitor

În momentul în care partenerul are o relaţie extraconjugală, de cele mai multe ori, atunci când sunteţi împreună, nu va înceta să critice persoanele care fac parte din cercul dumneavoastră comun de prieteni. Prin acest comportament, el nu încearcă altceva decât să vă facă să credeţi că nimeni altcineva în afară de dumneavoastră nu ar putea să-i trezească interesul, însă este clar că o atracţie faţă de altcineva deja există. De asemenea, se poate întâmpla ca brusc să înceapă să vă critice pentru anumite lucruri pe care până atunci le aprecia la dumneavoastră şi se va enerva pentru lucrurile pe care i le veţi spune, indiferent cât de minore ar fi.
Nu se va mai interesa de casă, de copii, va evita să facă planuri de viitor, nu-l vor mai interesa vacanţele şi va găsi tot felul de explicaţii pentru a nu mai pleca de acasă împreună. Un bărbat care are ceva de ascuns va începe să se închidă în camere sau în baie, deşi înainte nu făcea aceste lucruri. De asemenea, va avea în permanenţă aproape de el telefonul mobil şi veţi observa o teamă pe faţa lui în cazul în care primeşte un mesaj şi dumneavoastră veţi fi cea care îi aduce telefonul. Nu vă mai face complimente, nu v-a mai spus că vă iubeşte şi că sunteţi femeia vieţii lui, se simte prost atunci când îi faceţi un cadou şi vă respinge atunci când încercaţi să-l sărutaţi, nu mai face sex cu dumneavoastră, preferă să-şi petreacă timpul cu prietenii decât cu dumneavoastră, să citească sau să se uite la televizor, are noi ticuri verbale şi foloseşte expresii pe care nu le utiliza până acum, nu vă mai povesteşte despre problemele pe care le are la serviciu. Toate acestea sunt gesturi şi comportamente care pot trăda o infidelitate, însă nu pot fi considerate probe sută la sută evidente. Cea mai bună soluţie este aceea de a vorbi cu partenerul dumneavoastră şi de a-i explica faptul că vă nelinişteşte comportamentul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII