8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Toboşarul lui Capatos, la Eurovision

Gabi Drăgan, fostul toboşar al trupei Sarmalele Reci şi membru al bandului „Un Show Păcătos cu Dan Capatos“, trăieşte emoţiile primei sale participări la Eurovision. Înscris în cursa pentru marele concurs alături de trupa D.D., toboşarul îşi pune şi mai mare speranţă în piesa „Everyday“ de când a remarcat că şi Dan Capatos o fredonează: „În timpul Show-ului Păcătos, eu şi colegii din bandul emisiunii interpretăm o listă impresionantă de melodii, printre care şi «Everyday», piesa cu care ne-am calificat în semifinale. Aşa am observat cu bucurie că şi Dan a ajuns să o îndrăgească“. Toboşarul are şi alte motive de a fi încântat de noul proiect din care face parte. D.D. este o trupă formată din apropiaţi ai artistului: Diana Dragoescu (voce), Marius Pop (chitară) şi Radu Szucs (bass). Ceea ce l-a convins să se alăture trupei a fost, se pare, vocea Dianei. „D.D. este o solistă care promite mult, mai ales acum, după întoarcerea în ţară. Eu am avut ocazia să o cunosc în Oradea, acum câţiva ani, cântând împreună la un club. Am rămas impresionat de talentul ei vocal şi de prestanţa ei pe scenă“, a conchis Gabi Drăgan.

Maite Perroni, în aşteptarea marii iubiri

Maite Perroni, frumoasa actriţă pe care telespectatorii o pot întâlni Acasă, în telenovela „Iubire cu chip rebel“, nu se grăbeşte să se implice din nou într-o relaţie sentimentală. După despărţirea de iubitul său, Guido Laris, Maite ar vrea să se bucure un timp de singurătate şi să se concentreze asupra carierei sale. „Nu mă grăbesc să am din nou o relaţie. Chiar sunt bine aşa cum sunt acum“, mărturiseşte Maite. „Cred că este foarte important să mă bucur de fiecare etapă a vieţii mele şi să-mi acord acel timp de care este nevoie pentru a mă cunoaşte mai bine. Este foarte frumos ca după o relaţie atât de lungă să mă regăsesc şi să iau lucrurile aşa cum vin“. Pentru Maite, iubirea oricum nu vine atunci când este căutată, ci pe neaşteptate. „Când iubirea vine, vine de la sine. Nu întreabă şi nu anunţă“, spune Maite, care aşteaptă o nouă iubire în viaţa ei, dar între timp se bucură de fiecare moment de singurătate.

Lorena Rojas va fi supusă unei noi operaţii

Lorena Rojas, protagonista telenovelei „Umbrele trecutului“, trece printr-unul dintre cele mai grele momente ale vieţii sale. Actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut, iar acum trebuie să treacă printr-o nouă intervenţie chirurgicală, întrucât medicii spun că riscurile reapariţiei bolii ar fi astfel mult mai mici. Actriţa a suferit prima operaţie de înlăturare a tumorii de la sânul drept la începutul lunii decembrie, iar medicii au numit intervenţia „un succes“. Totuşi, celulele canceroase nu au fost complet îndepărtate şi Lorena va fi nevoită să treacă din nou prin emoţiile unei operaţii. Lorena Rojas este hotărâtă să înfrunte boala cu optimism şi încredere şi se bucură de sprijinul familiei sale. Frumoasa actriţă a participat în 2008 la activităţi caritabile de luptă împotriva cancerului la sân, neştiind că în scurt timp va fi ea însăşi diagnosticată cu această boală.

Victor Noriega, în „Iubirea cu chip rebel“

Actorul, cântăreţul şi modelul mexican Victor Noriega a început deja filmările la telenovela „Iubire cu chip rebel“ şi, deşi programul său este foarte încărcat, este încântat să lucreze alături de oameni pe care îi cunoaşte şi îi iubeşte. „Sunt încântat să fac parte din această telenovelă şi fericit să încep anul lucrând cu cei pe care îi iubesc“, spune Victor Noriega. Actorul se simte în acelaşi timp şi onorat să lucreze alături de actriţe mari din lumea telenovelelor, precum Helena Rojo şi Evita Munoz „Cachita“.
Noriega va interpreta în telenovela „Iubire cu chip rebel“ rolul lui Daniel, „vărul lui Marichuy, profesor la Şcoala de Arte“, după cum spune chiar actorul. „El vrea să o ajute pe Marichuy, dar asta îl face gelos pe Juan Miguel“. Actorul nu vrea totuşi să divulge mai multe detalii despre personajul său şi aşteaptă cu nerăbdare ca telespectatorii să-l descopere. Victor Noriega spune că se simte în largul lui pe platourile de filmare de la „Iubire cu chip rebel“, mai ales pentru că echipa îi este foarte dragă. Noriega a mai lucrat în trecut atât cu această echipă de producţie, cât şi cu actorul William Levy.  

Blaxy Girls definesc succesul

Rucsy, Amalia, Cristina, Ana şi Gela sunt puştoaicele care au cucerit inimile publicului prin carismă, sinceritate şi, nu în ultimul rând, prin talentul lor. După ce ne-au încântat cu sigle-ul de debut „If You Feel My Love“, Blaxy Girls aduc o nouă piesă, „Dear mama“, care face furori, fiind difuzată deja pe majoritatea posturilor de radio. Pentru noul single, fetele au filmat un videoclip, urmând un scenariu extrem de emoţionant, care se bazează pe relaţia dintre o adolescentă şi mama sa. Noul clip s-a filmat la sfârşitul lunii decembrie. Rolul adolescentei rebele din clip i-a fost atribuit lui Rucsy, în timp ce în pielea părintelui îngrijorat a intrat chiar mama solistei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS