Ingrediente: 4 felii de jambon crud, 1/2 pepene galben, 250 g salată verde asortată, 2-3 roşii, măsline negre, miez de nucă, 20 g brânză Roquefort sau Bleu, ulei de nuci, oţet, sare.
Mod de preparare:
Formaţi cu o lingură specială „mingi“ din pepenele galben. Aranjaţi salata verde pe un platou. Adăugaţi feliile de jambon, apoi miezul de nucă şi pepenele galben. Decoraţi cu roşiile tăiate bucăţi şi cu măsline. Presăraţi brânza peste salată şi asezonaţi cu ulei, sare şi oţet după gust.
Salată cu jambon şi pepene galben
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei