Ingrediente: 800 g pulpă de porc, 4 căţei de usturoi, 4 cepe, 3 linguri de unt, 50 g verdeaţă asortată tocată, 1 morcov, 100 g praz, 300 ml vin alb, 300 ml supă.
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul se toacă şi se călesc în două linguri de unt, iar după ce se răcesc puţin se amestecă şi cu verdeaţa tocată. Bucata de carne se taie pe jumătate, se bate cu ciocanul de şniţele, se sărează şi se piperează, se întinde pe ea umplutura, se rulează şi se leagă cu aţă de bucătărie. În tigaie se pune o lingură de unt şi se prăjeşte puţin rulada pe toate părţile. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor 40 de minute, la 200 de grade. Se scoate folia şi se pun pe lângă ruladă ceapa şi morcovul tăiate. Se dă 5 minute la cuptor, timp în care se taie prazul rondele. Acesta se adaugă în tavă, se dă la cuptor pentru alte 5 minute, după care se toarnă desupra supa şi vinul. Se mai coace 45 de minute. Se scoate rulada din sos, se sărează şi piperează după gust. Se serveşte cu garnitură de cartofi natur.
Ruladă de porc cu usturoi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei