Pregătiri pentru prima întâlnire

Autori


Pregătirea pentru o primă întâlnire cu un bărbat poate fi o experienţă obositoare, pentru că sunt o mulţime de amănunte care trebuie puse la punct pentru ca totul să decurgă perfect.

Problema alegerii ţinutei, a locului potrivit, a duratei ideale a întâlnirii şi multe alte detalii de acest fel se învârt în mintea oricărei femei care urmează să meargă la o întâlnire în timpul căreia vrea să-şi impresioneze partenerul. Scopul primei întâlniri este să arătaţi perfect, să vă fermecaţi partenerul cu prezenţa dumneavoastră şi, mai presus de toate, să faceţi în aşa fel încât lucrurile să se petreacă întocmai cum aţi visat. Dacă reuşiţi toate acestea, cu siguranţă veţi avea parte de o primă întâlnire memorabilă.  

Organizarea este esenţială

Stresul şi emoţiile sunt sentimente de înţeles într-o astfel de situaţie, tocmai pentru că vă daţi seama că nu puteţi controla chiar toate aspectele. Şi pentru că vă întâlniţi cu o persoană pe care chiar o placeţi, este extrem de important să faceţi o impresie excelentă. Pentru asta este nevoie, în primul rând, să vă acordaţi suficient timp de pregătire, pentru a nu face totul în grabă, pe ultima sută de metri. Când intraţi în panică emoţională sau în criză de timp, aveţi tendinţa să uitaţi diverse lucruri sau să nu vă controlaţi ţinuta. Pentru a evita astfel de gafe, util ar fi să vă faceţi o listă cu lucrurile care trebuie puse la punct înainte de marea întâlnire, o listă care să cuprindă doar lucrurile esenţiale pe care nu trebuie să le treceţi cu vederea.

Ţinuta şi locul, amănunte importante

Alt element-cheie este ţinuta vestimentară. Este foarte important să vă îmbrăcaţi cu haine care vă pun în valoare, dar în acelaşi timp ţinuta dumneavoastră trebuie să fie adecvată ocaziei şi locului unde veţi merge. Dacă dumneavoastră stabiliţi locul întâlnirii şi dacă acolo se solicită adoptarea unui anume cod vestimentar, este foarte important să vă anunţaţi şi partenerul în acest sens. Dacă stabiliţi să mergeţi la teatru sau la operă, ar fi bine să îi spuneţi partenerului că ideal ar fi să poarte un costum sau un sacou, asta pentru a evita un moment penibil în care el ar putea apărea îmbrăcat în blugi şi tricou sau mai rău.


În general, atunci când planificaţi o întâlnire, este bine ca totul să fie stabilit în aşa fel încât să vă convină amândurora. De exemplu, nu mergeţi la un restaurant cu un anumit specific decât dacă sunteţi amândoi de acord. Sau, dacă cel cu care urmează să vă întâlniţi preferă locurile liniştite, unde se poate vorbi, nu îl obligaţi să meargă la concertul trupei dumneavoastră preferate.  

Întâlnirea cu un bărbat cu care nu aţi mai avut contact

Dacă este pentru prima dată când vă întâlniţi cu partenerul, adică dacă nu aţi mai interacţionat cu el înainte şi nu ştiţi exact ce preferinţe are, aveţi grijă să nu planificaţi prea multe activităţi pentru o singură seară. Există cazuri când între parteneri se creează o legătură specială, când se potrivesc perfect şi bineînţeles că totul va merge ca pe roate. Numai că la fel de bine se poate întâmpla să nu existe acea „chimie“, şi mai grav este că asta se simte încă din primele minute ale întâlnirii. Pentru a vă lua măsuri de precauţie, este bine ca iniţial să planificaţi o întâlnire de cel mult două ore. Este perioada ideală. Dacă lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi nu găsiţi subiecte comune de discuţie, puteţi încheia seara „amiabil“, fără să vă mai chinuiţi. În schimb, dacă lucrurile merg bine, restul serii rămâne liber şi puteţi hotărî să prelungiţi întâlnirea.

Cel mai important…

Atunci când vă faceţi planuri pentru un astfel de „eveniment“, este bine să aveţi în minte următorul lucru: este vorba doar de o întâlnire, nu de o cerere în căsătorie. De aceea, chiar dacă sunteţi mai emoţionată ca niciodată, obiectivul este să nu lăsaţi emoţiile să vă copleşească. Gândiţi raţional şi comportaţi-vă normal, nu lăsaţi emoţiile să vă transforme într-o copiliţă care nu e în stare să lege două vorbe sau care nu poate comanda un suc fără să roşească. Încercaţi să fiţi dumneavoastră însevă. Doar aşa veţi reuşi să vă simţiţi încrezătoare în propriile forţe, iar acest lucru este cel mai important pentru o primă întâlnire reuşită.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Actualitate

» Universitatea Craiova: Ciprian Tănasă a revenit la echipă, după ce fusese împrumutat la Politehnica Iaşi
» Fotbal: Florin Şoavă a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Banie
» SC Oltchim vrea să obţină acceptul Comisiei Europene pentru a primi un ajutor de stat
» Fotbal, Universitatea Craiova: Mititelu afirmă că a avut o ofertă de 6,5 milioane de euro pentru Florin Costea, dar a refuzat-o
» ANP susține că Paul Valută a refuzat tratamentul medical în penitenciar
» Salariul şefului DNA, mai mic decât al subalternilor
» Pensionări cu forţa în administraţie
» Interzis! Se canalizează
» Demisii în lanţ din PSD
» Fermierii vs. APIA în procese pe rol
» Anticorupţia, la mişto
» Scurte stiri
» Miron Cozma vine la Târgu Jiu
» Programul Casa Verde, amânat pe termen nedeterminat
» Corpul de control al primarului a sancţionat 13 firme
» Au câştigat procesul cu Ministerul Sănătăţii
» Anul economisirii
» Bolnavii, trataţi… de sus

Local

» Scurte stiri
» Procedurile de divorţ în cuplurile binaţionale, simplificate
» Obama va fi învestit marţi
» Buget de criză
» Verdict în procesul România – Ucraina
» Meşteşugarii se lansează în afaceri cu bulgarii

Dolj

» Dotări pentru serviciile de voluntariat
» Eminescu şi copiii doljeni

Sport

» Ilie Iordache a făcut deplasarea în Antalya
» Napoli a schimbat regimul
» Pandurii au plecat în Turcia
» Vizită medicală cu Njock şi patru australieni
» Petrecere cu promisiuni de cupe europene
» Scurte ştiri
» Romeo Duicu, în ascensiune
» Ţipko, posibilul adversar al lui Bute
» Şanse mici la Sibiu
» Tricolorii, motivaţi de fete
» Voleibalistele, la Piatra Neamţ
» Energia debutează la Braşov
» Andrei Pavel a avut ghinion la tragerea la sorţi

Magazin

» Salată cu jambon şi pepene galben
» Ruladă de porc cu usturoi
» Sfaturi pentru clătite delicioase
» Prietenii iubitului îţi pot distruge relaţia
» Îngrijirea pielii în sezonul rece
» Pregătiri pentru prima întâlnire
» Scurte stiri
» Tinereţe fără riscuri şi responsabilităţi
» Las Vegas – declinul unui vis
» Săracii miliardari
» Horoscop

Top