16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Orice ar face Berbecii, se pare că nu este suficient pentru ca relaţia să funcţioneze. Uneori sunt indicate mici compromisuri dacă nu se doreşte ajungerea la probleme şi disensiuni mai mari. Nativii ar trebui să dea dovadă de ceva mai multă toleranţă în ceea ce priveşte libertatea partenerului. Sub aspect financiar însă, situaţia este sub control.

Horoscop săptămânal

Ajungeţi la un capăt de drum într-o situaţie care durează de multă vreme. Piedicile nu vor lipsi şi trebuie trecute cu ambiţie şi răbdare. Puteţi suferi un refuz sau sunteţi obligat să abandonaţi ceva din mers, ca să porniţi în altă direcţie. Puteţi fi ghinionist. Veştile proaste nu lipsesc, cu precădere astăzi, când nu veţi scăpa de faimoasele ceasuri rele. Puteţi primi vestea unui deces sau a unui divorţ, care vă va mâhni profund, deci vor exista suficiente motive de tristeţe, pesimism, renunţare.

 

Taur

Horoscop de weekend

Taurii vor fi apreciaţi, în sfârşit, la justa lor valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa nici ele aşteptate. Sentimental, lucrurile merg bine, ar trebui totuşi să evite discuţiile în contradictoriu pe tema modului în care se cheltuiesc banii. Nu e normal să strice armonia cuplului o problemă care poate fi rezolvată într-o manieră elegantă, într-o discuţie cu argumente pro şi contra.

Horoscop săptămânal

Treceţi printr-o perioadă mai agitată, pentru că se pregăteşte ceva la serviciu. Veţi fi martor sau chiar actor principal într-un eveniment de importanţă majoră pentru cariera dumneavoastră, deci veţi primi veşti bune, noutăţi, vi se vor deschide perspective noi, aveţi speranţe înalte! Nu neapărat acum se va şi petrece acest eveniment, dar apar semnele prevestitoare care vă vor face să fiţi mai atent la săptămânile care vor urma. Vă simţiţi animat de un suflu nou, de dorinţa de schimbare şi înnoire şi vreţi să porniţi pe alt drum, de la care aveţi aşteptări imense!

 

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii sunt favoriţii zodiacului. Urmează un weekend bun, în care vor putea obţine şi unele câştiguri neaşteptate. La capitolul sănătate, lucrurile sunt bine aspectate, nu vor avea nici un fel de neplăceri, iar în plan sentimental, dacă sunt în cuplu, partenerul este foarte afectuos şi într-o dispoziţie romantică. Pentru Gemenii celibatari este posibilă întâlnirea cu o persoană care le va marca viitorul.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă dificilă. Pericolul stă la pândă şi poate apărea sub diverse forme. Puteţi cădea victimă a unei nereguli – făcută de alţii, dar poate chiar dumneavoastră o faceţi din neatenţie -, puteţi fi jignit, rănit, lovit, treceţi prin situaţii pe care le puteţi considera adevărate ghinioane. Incidente neplăcute apar sub forma conflictelor cu superiorii, a unor răutăţi de la rivali, a unor bârfe nemeritate, care v-ar putea ofensa sau a unei acţiuni concrete împotriva dumneavoastră. Veţi descoperi că aveţi un duşman care nu vă doreşte binele şi face tot posibilul să vă pună beţe în roate, iar repercusiunile acţiunilor sale se vor face simţite. Se spun vorbe grele, poate chiar sub forma unor ameninţări, simţiţi o energie negativă, care planează peste toate.

 

Rac

Horoscop de weekend

Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvântul. Pentru Raci este indicat mai mult repaos, altfel, problemele de sănătate nu vor întârzia să apară. Din fericire, vor găsi în familie un sprijin de încredere. Atenţie sporită la cheltuielile neprevăzute, nu ar fi rău să pună din timp un ban la puşculiţă. Este indicat să evite speculaţiile de orice fel, care sunt total nerecomandate în această perioadă. Ar fi bine, de asemenea, să nu se încreadă în persoane pe care abia le-au cunoscut.

Horoscop săptămânal

Aveţi relaţii foarte tensionate cu colegii şi colaboratorii, se poate ajunge la injurii şi rivalităţi absurde, pentru că fiecare are impresia că are dreptate. Fiecare îşi susţine punctul de vedere şi de aici se vor isca dispute crunte. Totul ar putea avea la bază nişte critici primite sau îndreptate spre altcineva sau situaţii conflictuale cărora nu le găsiţi încă rezolvarea. Atmosfera poate deveni critică la lucru, dar tensiunea se poate extinde şi în viaţa particulară. Venind agitat, nervos şi obosit acasă, s-ar putea să vă eliberaţi nervii pe oricine vă pică în cale. Ar trebui să vă canalizaţi această energie spre ceva care necesită atâta patimă, de exemplu, sportul!

 

Leu

Horoscop de weekend

Se anunţă succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, căci datoriile trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste le merge bine, având parte de dovezi de iubire şi de apreciere atât din partea familiei, cât şi a partenerului de viaţă. O problemă mai veche de sănătate le dă târcoale. Ar fi bine să nu o lase să treacă de la sine, sfatul unui specialist fiind în unele cazuri absolut necesar.

Horoscop săptămânal

Sunteţi trist, pentru că se petrec evenimente neplăcute în cuplu. Poate nu au legătură direct cu dumneavoastră şi cu partenerul, dar vă afectează şi vă fac să vă gândiţi mai mult ca oricând la viitorul relaţiei voastre, în general, fără să vă referiţi la un motiv anume. Se întâmplă ceva nedorit şi factorii externi vor influenţa şi relaţia cu persoana iubită. Sunteţi pesimist, mai îngândurat, mai închis şi, chiar dacă partenerul face eforturi să vă readucă zâmbetul pe buze, sunteţi foarte preocupat de această problemă, pentru că nimic nu vă poate convinge că totul e perfect când vedeţi şi singur că nu e.

 

Fecioară

Horoscop de weekend

Pentru Fecioarele născute în prima decadă a zodiei, weekendul care urmează va fi unul liniştit şi indicat reflectării asupra sinelui şi a dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar, cu puţină economie şi chibzuinţă, o vor scoate la capăt. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Fecioarele născute în a doua decadă a zodiei, care vor avea de înfruntat probleme atât la serviciu, cât şi acasă. Situaţia nu este disperată, lucrurile se vor clarifica încetul cu încetul.

Horoscop săptămânal

Este momentul unor reuşite stimulative, al unor laude şi aprecieri sincere, poate şi publice din partea superiorilor sau a colaboratorilor. Este o perioadă favorabilă oricăror succese profesionale, deci profitaţi din plin de ea. Tot ce vă puneţi în gând va avea succes, dar numai dacă aveţi deplină încredere în forţele proprii. Vă veţi evidenţia foarte uşor în situaţii care implică lupta pentru supremaţie, iar ceilalţi vă vor admira şi chiar invidia pentru calităţile pe care le puneţi în joc, cu prisosinţă. Succesul la examene sau în orice altă competiţie este garantat, deci veţi demonstra şi altora că sunteţi cel mai bun!

 

Balanţă

Horoscop de weekend

Pentru Balanţe, în plan afectiv lucrurile merg excelent. Ar fi bine să înceapă să se gândească de pe acum unde îşi vor petrece concediul de vară, căci opţiunile sunt multiple şi dorinţele, de asemenea. Vor avea timp de odihnă şi chiar de o ieşire cu prietenii. Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude mai în vârstă îi va binedispune şi le va da energie pentru înfruntarea unor neplăceri cauzate de deficitul monetar din săptămâna anterioară.

Horoscop săptămânal

E posibil să faceţi o călătorie în interes de serviciu, dar ceea ce vă aşteaptă la destinaţie – sau la întoarcere – nu e prea plăcut. Planul profesional cade pe o treaptă inferioară a preocupărilor dumneavoastră, deci se interpune o oarecare distanţă între dumneavoastră şi mediul de lucru. Puteţi întâmpina unele piedici într-o călătorie sau veştile care sosesc de departe vă pun pe gânduri, pentru că nu auziţi ceea ce v-ar fi plăcut să auziţi… Nici sănătatea nu e la cote maxime.

 

Scorpion

Horoscop de weekend

Cei născuţi în zodia Scorpionului vor fi prinşi în multitudinea problemelor casnice şi administrative, dar care se compensează pe de altă parte cu echilibrul şi mulţumirea din plan sentimental. Un weekend propice relaxării alături de persoana iubită, în care ar putea face lucruri pe care de multă vreme şi-au dorit să le facă, dar le-a lipsit timpul pentru acestea.

Horoscop săptămânal

Plăcerile personale vor fi prioritare în această perioadă. Vă veţi găsi timp liber pentru hobby-uri, v-aţi putea ocupa mai mult de sport sau de imaginea exterioară sau poate mergeţi la un spectacol. De asemenea, sunt posibile mai multe întâlniri amoroase decât de obicei, cu şansa unei aventuri aprinse pe care nu o veţi uita. Distracţiile sunt pe primul loc şi vă simţiţi excelent într-un grup gălăgios şi vesel. Intraţi în legătură cu multe persoane influente, poate ajungeţi direct la vârful unei ierarhii: un director de instituţie, un primar sau orice altă persoană cu funcţie înaltă. Timpul dedicat creaţiei este şi el semnificativ, deci, dacă aveţi talente artistice, acum ar putea fi o perioadă cu multă inspiraţie.

 

Săgetător

Horoscop de weekend

Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Atenţie însă, trebuie amânată luarea unor decizii de importanţă maximă într-un timp foarte scurt, există riscul să fie pripite. Sub aspect financiar, nu vor duce lipsă de resurse. În dragoste nu se schimbă nimic momentan. Aveţi răbdare, partenerul de viaţă s-ar putea să fie foarte stresat.

Horoscop săptămânal

Starea materială e stabilă şi satisfăcătoare. Vă simţiţi în siguranţă cu banii pe care îi aveţi şi daţi dovadă de o prudenţă excesivă. Unii v-ar putea considera obsedat de bani, dar nu e nici obsesie şi nici avariţie, ci doar precauţie dusă la extrem. Faceţi afaceri profitabile, achiziţii utile şi practice, fără a da banii aiurea. Nu sunteţi atras de lucruri pe care nu le-aţi mai folosit până acum doar ca să vedeţi cum sunt, ci rămâneţi fidel cumpărăturilor dumneavoastră obişnuite. Nu cumpăraţi decât ceea ce aveţi nevoie, fără să cheltuiţi necugetat. Faptul că se şi adună o oarecare sumă de bani în contul de economii e un stimulent bun, descoperind cât de raţional vă puteţi administra bugetul.

 

Capricorn

Horoscop de weekend

Un weekend bun îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Capricornului. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deşi este posibil să aibă fie nişte probleme cu şefii, fie cu subalternii, vor fi capabili să le depăşească. Este posibil ca şi zilele acestea să îşi neglijeze partenerul de viaţă, lucru care cu siguranţă nu va aduce vreun beneficiu relaţiei, dimpotrivă.

Horoscop săptămânal

Sunteţi martorul unui eveniment fericit în familie. Posibil ca o rudă apropiată să devină părinte sau să fiţi invitat la o nuntă sau un botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut şi tonic. Copiii sunt în centrul atenţiei, iar dacă nu aveţi copii, acum sunt şanse să concepeţi unul sau să aflaţi veşti despre apariţia unui copil în familie. Aveţi noroc în orice alt plan al vieţii, deci vă bucuraţi de şanse excelente şi situaţii fericite. Puteţi rezolva probleme mai vechi, puteţi pleca într-o vacanţă într-o companie plăcută, iar şansele de a merge la o petrecere sau la teatru sunt foarte mari.

 

Vărsător

Horoscop de weekend

Zile pline de evenimente importante şi, în acelaşi timp, foarte solicitante. Atenţie sporită la sănătate. Este posibil ca Vărsătorii, pe fondul unei imunităţi scăzute, să răcească mult mai uşor. În plan sentimental, apele par să se liniştească, partenerul le va fi de un real folos. Pentru nativii singuri, un sfat ar fi să nu se mai entuziasmeze atât de uşor, cum au prostul obicei, căci s-ar putea să aibă de suferit.

Horoscop săptămânal

Aveţi tendinţa de a vă lăsa furat de iluzii şi planuri deşarte, pierzând contactul cu realitatea. Orbit de dragoste sau de idealism, s-ar putea să scăpaţi din vedere anumite aspecte necesare a fi văzute în relaţia cu partenerul. Trebuie să deschideţi bine ochii pentru că, pe ici, pe colo, s-ar putea ascunde detalii care nu sunt atât de uşor de tolerat şi pe care veţi avea tendinţa să le treceţi cu vederea iar şi iar, din teama de a le înfrunta sau de a le repara. E posibil să vedeţi – sau să vă impuneţi să vedeţi – lucrurile numai în roz, de teamă să vă asumaţi vreo responsabilitate.

 

Peşti

Horoscop de weekend

Peştii sunt nevoiţi să se descurce singuri în situaţiile mai puţin plăcute care se prevăd. Nu este vorba de faptul că prietenii nu doresc să îi ajute, ci pur şi simplu conjunctura planetelor face în aşa fel încât probabilitatea acceptării ajutorului unei terţe persoane să fie privită de aceştia ca un semn de slăbiciune, astfel că vor alege să îşi rezolve singuri problemele.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă agitată, va trebui să înfruntaţi multe opoziţii din partea colegilor sau a superiorilor. E posibil să fiţi prins la mijloc într-un conflict sau să aveţi de împărţit două planuri ale vieţii profesionale, de aceea aveţi o stare de iritare şi tendinţa de a vă certa mai des decât de obicei. Starea de conflict planează la serviciu, unde concurenţa cere mult de la dumneavoastră. În cazul unui interviu de angajare sau al unui examen, trebuie să vă dovediţi superioritatea şi puterea de convingere. Aveţi emoţii, pentru că de succesul acesta depinde căpătarea unei poziţii mai bune la serviciu, deci cu siguranţă vă veţi lupta pentru drepturile dumneavoastră sau pentru obţinerea unor avantaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS