Acasă Magazin Mihai Trăistariu, peste Ocean

Mihai Trăistariu, peste Ocean

Mihai Trăistariu îşi va lua zborul pe 20 ianuarie spre America. Încă din decembrie 2008, artistul a primit invitaţia de a cânta într-un concert-maraton, intitulat „Save Africa’s Children“, spectacol ce va avea drept scop strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi din Africa.

Evenimentul va ţine trei zile şi va fi transmis în toată America de postul de televiziune Fox TV. Spectacolele vor începe în fiecare zi la prânz, la ora 12.00, şi se vor încheia la 3.00. Pentru acest scop umanitar s-au mobilizat aproape toate ţările din lume, din fiecare ţară fiind selectat un artist care să concerteze pe scena din Chicago.

Mihai Trăistariu a fost ales de reprezentanţii televiziunii Fox TV să reprezinte România. El a mai ajuns o dată pe tărâm american acum un an, fiind primul român nominalizat la premiile „Los Angeles Music Awards“, eveniment organizat în fiecare an de Fox TV, care adună laolaltă artişti de pe toate continentele care au reuşit să-şi extindă cariera şi în afara graniţelor ţării de unde provin. La evenimentul de la Chicago, vedeta noastră va interpreta live trei melodii, ultima dintre ele fiind obligatoriu „Tornero“.

Mihai consideră că apariţia lui în acest mare spectacol poate reprezenta o şansă de a fi remarcat de producătorii americani, având în vedere că întreg show-ul va fi televizat. Cele câteva zile petrecute pe tărâm american vor fi şi ca o vacanţă pentru Mihai şi Ioana, iubita artistului, care vor încerca să viziteze cât mai multe locuri. Dacă Mihai a mai fost o dată în America, pentru Ioana este o premieră.

 

Mihai ar putea juriza „American Idol Junior“

 

Şi pentru că un lucru bun nu vine niciodată singur, Mihai Trăistariu a mai primit o propunere incitantă. După ce au ascultat diverse melodii ale lui, câţiva producători de la Fox TV, care întâmplător sunt şi realizatorii show-ului de televiziune „American Idol“, au găsit pe internet înregistrări cu Trăistariu când juriza şi dădea note copiilor din emisiunea „Vreau să fiu vedetă“ de la Antena 1.

Încântaţi de faptul că şi-n România există o astfel de emisiune-concurs şi de faptul că Mihai e membru al juriului, aceştia i-au făcut o propunere incitantă.

Din această toamnă, producătorii americani vor să lanseze emisiunea „American Idol“ pentru copii. Începând din luna iunie, un juriu format din muzicieni va trebui să alerge prin toată America să caute copii talentaţi şi dornici să se afirme. I-au propus astfel lui Mihai să facă parte din juriul de preselecţie al concursului „American Idol Junior“.

Asta presupune că artistul ar trebui să lipsească din România o perioadă şi să se plimbe prin toată America. Ideea e mai mult decât tentantă, întrucât Mihai caută de mult timp o portiţă pentru a se face cunoscut peste Ocean.

Toate aceste şanse sunt oportunităţi care nu trebuie scăpate. Artistul a avut o singură rugăminte la producătorii emisunii „American Idol Junior“, aceea de a fi difuzat în prima emisiune-concurs un filmuleţ de patru-cinci minute, ca o prezentare a artistului Mihai Trăistariu, astfel încât americanii să ştie cine e şi de ce face parte din juriu. Va fi un scurt rezumat al carierei sale, inserat cu imagini din videoclipurile lui şi, bineînţeles, momentul Eurovision 2006, concursul care i-a schimbat viaţa.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version