12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Cel care ar fi trebuit să vă ajute azi în rezolvarea unei probleme nu mai este disponibil, deci v-aţi făcut degeaba iluzii. Pentru că nu vă puteţi descurca singur, trebuie să apelaţi la sprijin din afară, dar acum nu găsiţi în jurul dumneavoastră persoanele potrivite pentru ceea ce v-aţi propus. Mai mult, dacă daţi un telefon sau cereţi cuiva sprijinul, în loc de un salut binevoitor, daţi de un ton nervos, care vă dezarmează.

 

 

Taur

Vă este puţin teamă de ceva ce urmează să se întâmple. Aveţi informaţii că nu vin vremuri prea bune.

Lăsaţi aceste griji inutile deoparte, pentru că nu sunteţi genul de om atât de influenţabil ca să vă luaţi după zvonuri. Dumneavoastră vă bazaţi pe fapte reale, nu pe vorbe sau presentimente bizare, de aceea tot ceea ce spun unii pe la colţuri n-ar trebui să vă afecteze.

 

 

Gemeni

Oriunde vă duceţi, cineva vă mai cere o contribuţie. Daţi bani la tot pasul, ceea ce devine enervant, dar nu ar trebui să faceţi prea mult caz, pentru că aşa e viaţa: câştigaţi ca să cheltuiţi. Important e ca tot ceea ce consumaţi azi să fie folositor, nicidecum vreun capriciu de moment, pentru că nu vă permiteţi astfel de luxuri. Dacă deschideţi portofelul, faceţi-o pentru facturi şi plăţi curente.

 

 

Rac

Când vine vorba de şansa de a câştiga un ban în plus, lăsaţi deoparte orice prioritate şi vă dedicaţi planului respectiv.

Sunteţi suficient de bine motivat să vă apucaţi de treabă, chiar cu riscul de a lăsa neterminate alte sarcini, pe care nu le mai consideraţi importante. Aveţi nevoie de bani, de aceea faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a obţine al doilea job, o colaborare extraprofesională sau altă sursă de venit. De undeva tot apare, deci căutaţi cu atenţie!

 

 

Leu

Certurile pot apărea şi în amor, pentru că, oricât de mult l-aţi iubi pe cel drag, nu puteţi spune că relaţia dumneavoastră e perfectă. Tachinările dintre îndrăgostiţi sunt absolut fireşti, dar, de data aceasta, dumneavoastră sunteţi cel tolerant şi iertător, pentru că nu vreţi să turnaţi gaz pe foc de la o banală diferenţă de opinii. Partenerul va ridica tonul, dar vă veţi preface că nu auziţi argumentele sale impulsive.

 

 

Fecioară

Sunteţi mulţumit de felul cum evoluează planurile la care vă aduceţi contribuţia, de cooperarea excelentă pe care o aveţi cu colectivul din care faceţi parte, de progresele vizibile pe care le treceţi acum în revistă, alături de companionii dumneavoastră. Sunteţi stimulat să daţi mai mult atunci când îi vedeţi şi pe tovarăşii dumneavoastră la fel de implicaţi şi de interesaţi de roadele finale ale acestei asocieri. Dacă aţi juca şi un rol de lider, aţi fi mult mai încântat şi mândru de dumneavoastră, pentru că simţiţi că depuneţi ceva mai mult efort decât alţii.

 

Balanţă

Nu puteţi fi de acord cu părerile altora şi luptaţi vehement, cu argumente puternice, pentru a demonstra că adevărul e la dumneavoastră, nu la ceilalţi. Contradicţii apar la tot pasul, de la cele mai mărunte opinii, până la cele mai aprinse dispute profesionale, dar cel recalcitrant sunteţi dumneavoastră, de data aceasta. Unde e împăciuitorul tolerant pe care îl ştie toată lumea? Acum sunteţi ca un războinic, ce vrea cu orice preţ să-şi impună propriul punct de vedere.

 

 

Scorpion

Sunteţi mai timid, mai tăcut şi nu acceptaţi pe oricine în apropierea dumneavoastră, de parcă tot ce v-aţi dori astăzi este un dram de linişte şi singurătate. Totuşi, nu vă prieşte izolarea, de aceea ar fi bine ca măcar pe cel mai drag prieten să-l lăsaţi să vă fie aproape, deoarece singurătatea poate lăsa loc depresiei să se instaleze. Nu e un moment bun pentru a sta numai cu gândurile dumneavoastră, de aceea destăinuiţi-i celui mai intim amic ce aveţi pe suflet. Vă veţi simţi eliberat după aceea!

 

 

Săgetător

Vă implicaţi trup şi suflet în proiectele de la serviciu, dar ceilalţi se îndoiesc de dumneavoastră şi vă critică propunerile.

Eraţi atât de convins că tot ceea ce faceţi e bine, încât comentariile colegilor şi ale şefilor vă dezarmează total şi aproape că sunteţi gata să vă lăsaţi păgubaş.

Nu prea sunteţi obişnuit cu critica, dar ar fi bine să ascultaţi şi o a doua părere! Mai aveţi multe de învăţat.

 

 

Capricorn

Vă aflaţi în medii diverse, luaţi legătura şi cu copii – pe care sunteţi tentat să-i trataţi cu un spirit critic exagerat, pus mereu numai pe predici dure – şi cu bătrâni, cu care nu reuşiţi să discutaţi serios. Diferenţa dintre generaţii se resimte pregnant astăzi. Dumneavoastră din ce categorie de vârstă faceţi parte?

 

 

Vărsător

Aveţi nevoie de un factor de echilibru în activităţile începute, de un om care să vă mai tragă uneori de mânecă şi să vă mai domolească energia pe care o depuneţi în ceea ce faceţi. Vă aprindeţi prea repede şi vă pierdeţi interesul la primul hop, de aceea e nevoie de câte o lecţie şi cine să v-o ofere dacă nu un superior, un profesor, un părinte, care au autoritate asupra dumneavoastră? Dacă nu v-ar fi cu ceva mai presus, nici nu l-aţi asculta.

 

 

Peşti

Sunteţi obsedat de o problemă de serviciu şi îi tot căutaţi rezolvarea pe cont propriu. Nu vă mai chinuiţi atât singur, pentru că ajunge doar să povestiţi cuiva ceea ce vă preocupă şi soluţiile sau sfaturile vor începe să curgă din toate părţile. Spuneţi ce aveţi pe suflet unui coleg sau unui frate, pentru că vor avea pentru dumneavoastră idei bune, ce merită puse în practică imediat pentru a ieşi din impas. Veştile bune legate de carieră, de rezultatele eforturilor depuse sau de achitarea unor sarcini de serviciu încep să apară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS