Acasă Magazin HOROSCOP

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi foarte afectat de amintiri, de emoţii ciudate, de aspecte pe care aveţi impresia că le-aţi uitat. Vă simţiţi blocat undeva în trecut, într-o situaţie pe care consideraţi că nu aţi rezolvat-o la vremea respectivă şi nu vă puteţi concentra deloc la prezent, tot analizând cele întâmplate cândva. Pe de altă parte, trecutul revine în gândurile dumneavoastră sub forma unor sentimente de odinioară, care vă inspirau încredere, ocrotire, dar care acum vă lipsesc.

 

 

Taur

Ceva neprevăzut vă dă peste cap liniştea şi bucuria Sărbătorilor, dar exageraţi gravitatea situaţiei. Cu un dram de prudenţă sau chiar ignorând riscul care se iveşte în calea dumneavoastră, nimic nu va lăsa urme pe parcursul zilelor care urmează, deci fiţi atent în ce vă băgaţi! La originea acestei situaţii se află tentaţia de a încerca ceva ilegal, ceva incorect, ceva nelalocul lui sau dorinţa unui inamic de a vă pune beţe în roate cu orice preţ.

 

 

Gemeni

Unele deplasări sunt obstrucţionate ori de starea vremii, ori de sănătatea dumneavoastră sau a celor care ar fi trebuit să vă însoţească. Drumurile nu sunt chiar motive de bucurie, aşa cum credeaţi, deci trebuie să vă înarmaţi cu răbdare, cu rezerve de timp şi de benzină, pentru că nu ajungeţi uşor la destinaţia aleasă. Totul poate dura mai mult decât aţi crezut la plecare, iar stresul acumulat pe parcurs va lăsa urme. Trecătoare, totuşi!

 

 

Rac

Visele dumneavoastră sunt costisitoare, nu glumă, deci trebuie mai întâi să găsiţi o sursă mai bună de venit înainte de a visa atât de departe. Poate speraţi ca de acest Crăciun să vă permiteţi un cadou anume, scump, de lux, pe care îl visaţi de multă vreme, dar rămâne încă un vis de perspectivă, nu se împlineşte acum. Doar printr-un miracol, de Crăciun l-aţi putea găsi sub brad, deci continuaţi să credeţi cu tărie că este un vis posibil! Poate fi materializat cu efort şi răbdare!

 

 

Leu

Atmosfera din jurul dumneavoastră este animată, vedeţi multă lume, telefoanele zbârnâie, toţi sunt cuprinşi de spiritul Sărbătorilor! Primiţi musafiri cu braţele deschise, pentru că vă era dor să aveţi casa plină şi masa îmbelşugată, comportându-vă ca o gazdă perfectă, ce oferă celor dragi şi sufletul pe tavă, nu numai atenţie şi bunătăţi! De dumneavoastră depinde ca atmosfera să se menţină atât de veselă şi de tonică, deci nu uitaţi că sunteţi responsabil şi cu buna dispoziţie!

 

 

Fecioară

Ar fi trebuit să apară şi cineva de departe, un prieten de peste hotare sau o rudă din altă localitate, dar primiţi vestea că nu mai poate ajunge din diverse motive. Sunteţi dezamăgit, pentru că v-aţi făcut planuri cu el, iar acum vă simţiţi singur, trădat, primind acest detaliu ca pe un afront personal. Nu priviţi lucrurile atât de dramatic, pentru că o lipsă, într-o parte, va fi compensată de o bucurie venită din altă parte!

 

Balanţă

Vă întâlniţi cu multă lume, oriunde mergeţi e aglomeraţie, ceea ce pe dumneavoastră vă încarcă pozitiv, nu vă irită, aşa ca pe alţi oameni. Vă plac locurile populate, pentru că, de peste tot, aveţi ocazia să descoperiţi lucruri noi, să furaţi câte o idee, să cunoaşteţi persoane noi. Cei ce vă apar în cale azi sunt veseli, plini de viaţă, şi vă molipsesc şi pe dumneavoastră cu bună dispoziţie, descoperind o reală plăcere în actul comunicării.

 

 

Scorpion

Vă bucuraţi din plin de veştile care vă ajung azi la ureche, pentru că aflaţi noutăţi, detalii importante pentru succesul planurilor de Sărbători. Puteţi afla că nişte musafiri, care iniţial au transmis că nu pot onora invitaţia dumneavoastră la masă, s-au răzgândit şi vor apărea, iar vestea vă bucură! Puteţi afla, de asemenea, că tot ceea ce aţi sperat să se întâmple chiar acum, dar nu dădea semne de concretizare prea curând, va avea loc, totuşi, conform planurilor, deci este o zi cu noutăţi.

 

 

Săgetător

Este o zi a călătoriilor, a veştilor de pretutindeni, deci puneţi accentul pe relaţionare şi comunicare pe toate căile accesibile. Aţi putea lua brusc decizia de a pleca spre o destinaţie pe care nu aţi visat-o, deci fiţi pregătit şi pentru modificări de plan pentru zilele viitoare. Treceţi printr-un loc unde nu aveaţi de gând să mergeţi, dar unde vă aşteaptă persoane amuzante, discuţii interesante, surprize incitante.

 

 

Capricorn

O, ce veste minunată şi vă este adresată chiar dumneavoastră! Vă puteţi întâlni cu un mesager ce vă poartă noroc, care are ceva excepţional să vă transmită, deci deschideţi uşa celor care vă caută şi răspundeţi la telefon, chiar şi celor cu care nu aveţi chef să vorbiţi. Surprizele apar de unde nu vă aşteptaţi, deci este ziua în care şansa vă alege pe dumneavoastră pentru a vă oferi o prietenie nouă, o relaţie pe placul dumneavoastră, o informaţie utilă! Şi norocul vine prin intermediul oamenilor.

 

 

Vărsător

Micile ciondăneli din cuplu apar din te miri ce, pentru că planează o oarecare tensiune între îndrăgostiţi. Unul vrea ceva, celălalt vrea altceva, şi de aici se nasc dispute care nici nu merită să fie alimentate. Vor trece de la sine, deci fiţi dumneavoastră cel care dă dreptate celui drag, dacă vreţi să nu se ajungă la furtuni. Capricii are oricine, iar de data aceasta cel tolerant trebuie să fiţi dumneavoastră, acceptând nazurile partenerului. Este Crăciunul, când orice problemă se risipeşte repede sub vâsc.

 

 

Peşti

Gândurile dumneavoastră se îndreaptă spre rudele mai în vârstă şi încercaţi să vă împărţiţi programul ca să treceţi şi pe la bunici, şi pe la părinţi, şi pe la socri, fiind o seară în care nimeni nu trebuie să fie singur. Veţi acorda prioritate casei, bucătăriei, partenerului şi copiilor, dar după ce vă veţi termina toate obligaţiile de acasă, veţi fi disponibil şi pentru cei care vă vor alături. Nu aţi vrea ca părintele dumneavoastră să sufere, aşa că daţi măcar un telefon, va conta enorm pentru el.

Exit mobile version