Ingrediente: dovlecei, ceapă, roşii, ulei de măsline, usturoi, câteva boabe de piper.
Mod de preparare: Tăiaţi ceapa rondele şi aşezaţi-le pe fundul unei cratiţe în care aţi pus puţin ulei de măsline. Aşezaţi apoi un strat de rondele de roşii, usturoi, un strat de felii de dovlecei, apoi alt strat de roşii, boabe de piper şi sare. Puneţi pe foc mic, să fiarbă în suc propriu, timp îndelungat. Lăsaţi să se răcească, apoi răsturnaţi pe farfurie. Dacă doriţi, presăraţi pătrunjel tocat deasupra.
Dovlecei orientali
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei