16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLorena Rojas înfruntă cancerul

Lorena Rojas înfruntă cancerul

Lorena Rojas, interpreta Nataliei Ruiz din telenovela „Umbrele trecutului“, difuzată de postul de televiziune Acasă, înfruntă cu curaj cancerul la sân. Frumoasa mexicană a mărturisit că a primit vestea bolii de care suferă prin telefon, de la medicul ei. Primul lucru la care s-a gândit a fost că o mătuşă de a ei a murit de cancer la numai 30 de ani. Tumoarea i-a fost descoperită într-un stadiu incipient. Lorena a început tratamentul şi este supravegheată constant de medici. Actriţa a mai declarat că din punct de vedere moral se simte foarte bine: „Boala nu m-a dezechilibrat emoţional, doar m-a făcut să privesc viaţa din alt unghi. Sunt liniştită şi calmă. Lupta împotriva cancerului nu se va termina după tratamentul pe care-l urmez. Vor urma alte examene medicale. Mă aflu într-o etapă în care am posibilitatea să amân operaţia“.

În lupta împotriva cancerului la sân, Lorena Rojas este susţinută de frumoasa portoricană Adamari Lopez, cunoscută din telenovela „Dragoste nebună“. Adamari, care a trecut prin aceeaşi experienţă traumatizantă, a declarat: „Sunt alături de Lorena în aceste momente dificile şi încerc să o încurajez, mai ales că eu m-am vindecat de aceeaşi boală. I-am spus că trebuie să fie puternică, să adopte o atitudine pozitivă şi să aibă multă credinţă în Dumnezeu“.

Lorena este susţinută şi de alţi colegi de breaslă: Carmen Salinas şi Humberto Zurita, prezentatoarea TV Rebecca de Alba, precum şi de fanii săi care o iubesc şi o încurajează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS