Ingrediente: 1 pui, 4 cepe violete, 2 roşii, 3 ardei graşi, 0,5 l apă fierbinte/supă, boia iute sau dulce, ulei, sare, piper, vin (facultativ).
Mod de preparare: Puiul se taie în zece bucăţi: picioarele, spatele şi pieptul se dau în două, iar aripile se lasă întregi. Se curăţă legumele şi se toacă. Într-o tigaie cu puţin ulei se pun la călit ceapa tăiată solzi şi carnea, condimentată în prealabil. Se amestecă puţin, după care se adaugă restul legumelor. După câteva minute se pun apă şi puţin vin. Se lasă să fiarbă la foc potrivit, până scade puţin sosul, iar ceapa, ardeii şi roşia sunt pătrunse. Se poate servi cu mămăliguţă sau cartofi fierţi.
Papricaş de pui
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei