Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Prea gras pentru închisoare

Un om de 205 kilograme reprezintă un caz mult prea solicitant pentru o închisoare de dincolo de Ocean. Din acest motiv, Michel Lapointe, cunoscut sub numele de „Big Mike“, a primit din partea autorităţilor o scrisoare prin care este anunţat că va fi pus în libertate. „Aţi fost încarcerat mai mult de 25 de luni, iar condiţiile din penitenciar sunt mult prea dificile pentru sănătatea dumneavoastră“, se menţionează în scrisoare. În plus, autorităţile au declarat că două închisori au refuzat să îi ofere găzduire obezului de 37 de ani. Lapointe a fost arestat în septembrie 2006 pentru trafic de droguri. În luna mai a acestui an, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare. La începutul acestei săptămâni, Mika a fost eliberat. „Acum vreau să am o viaţă normală. Am făcut unele prostii şi am plătit pentru asta“, a spus Lapointe.

Cei mai cunoscuţi dansatori de salsa, la „MTV Bailando“

Mitchell Provence şi Monica Melito, cel mai cunoscut cuplu de dansatori de salsa din lume, au fost invitaţi la „MTV Bailando“, pentru a vorbi despre povestea lor de dragoste, dar şi despre pasiunea acestui stil de dans. Laura Cosoi va prezenta, în ediţia „MTV Bailando“ de mâine, de la ora 18.00, cei mai cunoscuţi dansatori de salsa din lume: Alex Lima, inventatorul stilului „salsa braziliană“, Mitchell Provence şi Monica Melito, Ivana Petrovnic, Manuel Mascarell şi Pedro Gomez. „Când dansăm, oamenii văd ceea ce simţim. Uneori, e dificil să fii un cuplu atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe scenă. În România ne place foarte mult şi am observat că oamenii sunt foarte petrecăreţi, ceea ce ni se pare minunat“, au declarat Monica şi Mitchell.

Tili Niculae, cea mai nouă poliţistă de la Crimă Organizată

Tili Niculae, una dintre fetele cu lipici şi vecina de „La Bloc“ de la Pro TV, intrepretează în „Contra timp“ cel mai nou film de acţiune produs de MediaPro Pictures, filmat în sistem high definition, rolul Mariei Mocanu. Maria, o tânără foarte conştiincioasă, cu o memorie de invidiat, care găseşte răspuns la orice întrebare, este cea mai nouă membră a echipei de la Crimă Organizată, condusă de Călin Boboc (Dragoş Bucur).

Tili a avut mari emoţii atunci când a participat la casting, pentru că, până atunci, mai jucase doar în seriale de comedie, iar colegii ei care au dat probe pentru acest rol erau mai experimentaţi. Deşi a filmat foarte multe episoade pentru serialele „La Bloc“ şi „Fete cu lipici“, Tili recunoaşte că ritmul de lucru pe care îl presupune un lungmetraj este mult mai solicitant. „Am fost şocată în prima zi de filmări. M-am trezit la 5.30 şi a fost şi cea mai grea zi, pentru că am filmat secvenţele de la sala de box, unde ne luptăm să imobilizăm şi să arestăm doi infractori“, a mărturisit Tili. Ritmul de lucru a fost alert, însă tânăra actriţă a avut şansa de a coopera cu o echipă în care s-a simţit în largul ei. „Mi-a plăcut foarte mult să lucrez alături de această distribuţie minunată, Dragoş, Andi, Ion Săpdaru, Raluca şi, mai ales, maestrul Victor Rebengiuc. Eu sunt o fire foarte sociabilă, mă înţeleg bine cu toată lumea şi leg prietenii imediat. În momentul în care s-a terminat serialul «La Bloc», am fost foarte tristă, pentru că mă despărţeam de o echipă care mi-a fost ca o familie şi mă gândeam că nu voi mai avea ocazia să întâlnesc asemenea oameni. Însă, la «Contra timp» am retrăit aceleaşi emoţi, mi-au plăcut mult echipa, distribuţia şi m-am simţit foarte bine pe platourile de filmare“, a povestit Tili, extrem de încântată.

Exit mobile version