14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

1.000 de opere de artă pentru londonezi

Un artist britanic a hotărât să expună pe străzile Londrei 1.000 dintre operele sale, pe care trecătorii interesaţi le pot lua fără să plătească. După cum informează site-ul zigonet.com, artistul Adam Neate susţine că obiectivul este ca operele sale să fie văzute. „Dintotdeauna am visat să organizez o expoziţie care să aibă drept cadru întreaga Londră. Eu nu vreau decât ca oamenii să-mi vadă lucrările şi, odată ce vor fi fost expuse, nu mă va mai interesa ce se întâmplă cu ele“, a explicat artistul. Operele, dintre care cele mai valoroase au fost estimate la 43.000 de lire sterline, vor fi „împrăştiate“ pe străzile Londrei, începând de vinerea viitoare.

Trăia cu trei cadavre în casă

Autorităţile din Chicago au făcut o descoperire macabră într-o casă din metropolă. După cum informează site-ul zigonet.com, în locuinţa unei bătrâne au fost descoperite două schelete şi un cadavru în stare avansată de descompunere. Se pare că acestea aparţin celor trei fraţi ai femeii. Rămăşiţele au fost găsite în diverse părţi ale casei din cartierul Evanston, fiind acoperite cu cearşafuri, dar poliţia nu suspectează că ar fi vorba de crimă. Autorităţile spun că unul dintre fraţi ar fi murit în urmă cu 20 de ani, întrucât a fost văzut ultima dată prin anii 1980. Al doilea frate nu a mai fost zărit din 2003, iar al treilea – din luna mai a acestui an. Proprietara locuinţei, o femeie de 90 de ani, a fost foarte cooperantă cu ocazia anchetei şi a fost dusă la un azil, unde va primi îngrijiri medicale.

Nicole Scherzinger neagă zvonurile de logodnă

Nicole Scherzinger, solista formaţiei Pussycat Dolls, a negat zvonurile potrivit cărora ea şi Lewis Hamilton îşi fac planuri de nuntă. Potrivit site-ului starpulse.com, cântăreaţa a postat de curând pe YouTube un filmuleţ dedicat iubitului său, prin care îşi declară dragostea pentru asul de Formula 1. Cei doi au dat presei motive să comenteze şi să aştepte un anunţ oficial de logodnă după ce Nicole Scherzinger a fost văzută purtând un inel cu diamant pe degetul inelar al mâinii stângi. Cu toate acestea, cântăreaţa susţine că încă nu are planuri să-şi pună pirostriile. „Vreau să avem timp numai pentru noi înainte să facem acest pas. Totul se va schimba de-acum încolo, dar numai în bine“, a declarat Nicole Scherzinger.

Nicole Kidman nu-şi lasă fiica pe mâini străine

Nicole Kidman refuză să angajeze o bonă pentru fiica ei Sunday Rose, chiar dacă această decizie îi poate pune în pericol cariera în cinematografie. După cum informează site-ul starpulse.com, actriţa australiană este atât de încântată de noul ei rol de mamă şi de fetiţa ei de patru luni încât nu-i vine să se despartă nici o secundă de micuţă. Nicole Kidman îşi dă totuşi seama că la un moment dat va trebui fie să de dezlipească de Sunday Rose, fie să renunţe la actorie. „Nu suport să fiu departe de fiica mea, de aceea nu am angajat până acum o bonă, dar la un moment dat se va întâmpla şi asta“, a explicat actriţa într-un interviu acordat revistei Glamour.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU