12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bătrâneţea nu o sperie pe Uma Thurman

Bătrâneţea nu o sperie, ci o consideră o posibilitate de a interpreta roluri cât mai complexe. După cum informează site-ul tgcom.it, actriţa Uma Thurman, de 38 de ani, a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu acordat revistei In Style. „Înaintarea în vârstă mă sperie din ce în ce mai puţin. Îmi place ideea de a interpreta roluri mature, care sunt mult mai interesante decât cele de fată ingenuă“, a spus Uma, care recunoaşte că frumuseţea sa a ajutat-o destul de mult în cariera de actriţă, însă nu a fost un lucru definitoriu. „Dacă aş fi arătat altfel, probabil nu aş mai fi fost actriţă, ci aş fi avut cu totul altă carieră sau poate aş fi interpretat altfel de roluri“, a spus vedeta. În ceea ce priveşte viaţa sa particulară, actriţa a preferat să păstreze discreţia, limitându-se să sublinieze că se simte în al nouălea cer, alături de partenerul său, elveţianul Arpad Busson. După divorţul de Ethan Hawke, Uma a declarat că se bucură din plin de rolul său de mamă: „Nu am secrete de dezvăluit. Pot să spun însă că maternitatea este darul cel mai frumos pe care l-am primit în viaţa mea“.

 

Bărbaţii detestă femeile ce vorbesc la telefon la prima întâlnire

Bărbaţii nu suportă femeile care la prima întâlnire nu se dezlipesc de telefonul mobil, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie. După cum informează site-ul haisentito.it, femeile care oferă mai multă atenţie telefonului decât partenerului la prima întâlnire nu fac altceva decât să se asigure că a doua întâlnire nu va mai exista. „Bărbaţii simt nevoia de a fi în centrul atenţiei la o întâlnire. Aceasta este ca un spectacol în care bărbatul este performerul, iar femeia este audienţa. Şi, când se merge la film, audienţa este rugată de fiecare dată să-şi închidă telefoanele mobile“, a declarat Andrew Marshall, terapeut în relaţiile de cuplu. Potrivit rezultatelor studiului, bărbaţii sunt de patru ori mai predispuşi decât femeile să refuze a doua întâlnire cu o persoană care vorbeşte foarte mult la telefonul mobil.

 

Cheryl Cole – vedeta cu cei mai frumoşi sâni

Cântăreaţa de la Girls Aloud, Cheryl Cole, a fost desemnată vedeta cu cei mai frumoşi sâni, în urma unui sondaj realizat de compania Bravissomo, care produce lenjerie intimă. După cum informează site-ul pipole.net, care citează tabloidul britanic The Sun, sondajul a fost realizat pe femei cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. În urma rezultatelor, Cheryl Cole a fost încoronată drept femeia cu sânii perfecţi. „Sânii lui Cheryl sunt fabuloşi! Cu toate acestea, nici o femeie nu ar trebui să fie nemulţumită de sânii ei“, a declarat Jo Lee, directorul de marketing al companiei Bravissomo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS