16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUnghiile aplicate, alternativă la frumuseţe

Unghiile aplicate, alternativă la frumuseţe

Aplicaţiile de capsulă cu protecţie de gel UV sau, mai simplu spus, unghiile false vă pot ajuta să aveţi o manichiură impecabilă.

Unghiile lungi, frumoase, cu forme plăcute v-au încântat întotdeauna, numai că manichiura dumneavoastră nu arată aşa cum v-aţi dori. Unghiile se rup înainte de a ajunge la mărimea pe care o doriţi sau se exfoliază şi sunteţi nevoită să le tăiaţi. În acest caz, puteţi să apelaţi la aplicaţiile de capsulă cu protecţie de gel UV, operaţiune care se poate efectua în saloanele de frumuseţe. În numai câteva minute, puteţi avea unghii extrem de frumoase.

 

Paşii către o manichiură impecabilă

 

Doamnele şi domnişoarele care vor să aibă o manichiură perfectă nu trebuie decât să treacă pragul unui salon de frumuseţe. „Tehnica aplicării de capsule cu protecţie de gel UV presupune o curăţare a cuticulelor cu două-trei zile înainte de a se utiliza gelurile necesare. De asemenea, unghia trebuie să fie puţin crescută şi va fi tăiată pe rotund“, a precizat Daniela Stănescu, manichiuristă. Există capsule pentru toate formele: ovale, alungite, bombate, astfel încât orice reprezentantă a sexului frumos poate apela la aplicaţiile de capsule cu protecţie de gel UV. Unghiile false pot rezista trei luni, cu condiţia să respectaţi sfaturile specialiştilor.

„În cele trei luni, unghiile vor fi protejate. Atunci când folosiţi detergenţi sau substanţe de curăţat, va trebui să vă protejaţi mâinile cu ajutorul mănuşilor. De asemenea, unghiile se şterg cu dizolvant fără acetonă, iar întreţinerea lor se va face numai de către persoanele abilitate din cadrul saloanelor de frumuseţe“, a precizat Daniela Stănescu. Pentru ca manichiura dumneavoastră să fie impecabilă, este necesar ca o dată la două săptămâni să mergeţi la salon.

Dacă după cele trei luni va trebui să vă despărţiţi de unghiile impecabile, după acest artificiu de frumuseţe este necesar să acordaţi o atenţie sporită manichiurii. „Îndepărtarea aplicaţiilor de capsulă cu protecţie de gel UV va avea loc tot la salon. După îndepărtarea lor, unghiile vor fi supuse unui tratament care durează două săptămâni, pe bază de cheratină şi de vitamina A. În prima zi se va da un singur strat pe unghie, în a doua zi se vor aplica două straturi. Procedeul va fi reluat pe parcursul a două săptămâni“, a mai spus Daniela Stănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS