8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Weekendul va fi dedicat aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă pentru Berbeci, în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda şi există chiar posibilitatea creării unor legături noi. În dragoste, se întrevede o întâlnire foarte plăcută.

Horoscop săptămânal

Primele cinci zile sunt foarte agitate, având parte de o seară de vineri de-a dreptul enervantă, în care simţiţi că nimic nu se află la locul potrivit. Conflictele apar din te miri ce, mai ales la serviciu sau în afaceri, dar cea mai mare instabilitate este legată de starea dumneavoastră materială. Sunteţi foarte agitat când apar alte facturi, fireşti, de altfel, pentru un final de lună, dar pentru că banii nu sunt la un nivel bun, resimţiţi dezechilibrul ca pe ceva foarte frustrant şi periculos.

Taur

Horoscop de weekend

Pentru Tauri, zilele următoare se învârt în jurul banilor şi nu prea le mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile lor de acum nu vor da rezultate pe termen lung. În cuplu, partenerul se va plânge de lipsa de atenţie şi vor exista câteva discuţii neplăcute, care vor afecta serios moralul Taurilor.

Horoscop săptămânal

Din cauza faptului că nu sunteţi sigur pe ceea ce faceţi, preferaţi să staţi în banca dumneavoastră, fără să vă observe nimeni. Această detaşare vă va ajuta să vedeţi lucrurile mult mai clar, iar atunci când vă veţi reveni la normal, veţi rezolva totul foarte repede. Simţiţi că nu sunteţi suficient de bine pregătit pentru a rezolva acum situaţia critică în care vă simţiţi blocat, deci aşteptaţi momentul cel mai potrivit.

Gemeni

Horoscop de weekend

Se pare că viaţa socială a Gemenilor este foarte activă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să fie în centrul atenţiei, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume. E posibil să primească veşti bune de la o persoană dragă, pe care nu au mai văzut-o demult. În privinţa relaţiei de cuplu, ar fi timpul să se gândească dacă vor să facă un pas înainte.

Horoscop săptămânal

Un eşec de odinioară a blocat complet, la vremea respectivă, evoluţia unor evenimente. Acum aveţi şansa de a reveni în trecut ori pentru a mai da o şansă acţiunii blocate atunci ori pentru a repara ceea ce nu a mers. Uneori, după o perioadă de distanţare faţă de evenimentele din trecut, începeţi să descoperiţi căi şi soluţii mult mai bune decât atunci când eraţi direct implicat. Sâmbătă puteţi găsi cheia vechii probleme.

Rac

Horoscop de weekend

Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Vina nu este numai a partenerului, ci şi a Racilor. Trebuie să acorde mai multă atenţie comunicării, dacă vor să păstreze persoana iubită.

Horoscop săptămânal

Munciţi pentru binele familiei. Sunt mai mult activităţi direct legate de confortul casei, în care nu veţi şti să-i implicaţi şi pe ceilalţi membri ai familiei, dorind să vi le asumaţi de unul singur, cu un spirit de sacrificiu ieşit din comun. Sunt activităţi obositoare, care vă vor solicita la maximum, în primele trei zile ale săptămânii, dar cu folos, întrucât ceea ce iese din mâinile dumneavoastră vă satisface. Sunteţi capabil de orice pentru cei dragi.

Leu

Horoscop de weekend

E o perioadă favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine ca Leii să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au amânat. Pot fi lucruri legate de relaţia de cuplu, de casă, de profesie sau, pur şi simplu, de evoluţia lor intelectuală şi spirituală. Vor găsi timp şi energie să le facă pe toate. Deciziile luate în această perioadă vor avea consecinţe pe termen lung, în special în ceea ce priveşte dragostea.

Horoscop săptămânal

Nervii sunt întinşi la maximum pe parcursul întregii săptămâni, de multe ori vă enervaţi fără un motiv anume, dar aveţi sentimentul că tot timpul cineva vă pune beţe în roate. Veţi descoperi până la urmă ce anume vă taie vouă avântul şi veţi lupta împotriva acelui obstacol nedorit, chiar cu riscul de a strica o relaţie. Consideraţi că nu meritaţi atâtea critici şi comentarii la tot ce faceţi, de aceea sunteţi dispus la orice efort pentru a scăpa de inamicii nedoriţi.

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele vor avea parte de mici surprize care le vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, cuvinte de încurajare, lucruri care le vor demonstra că sunt apreciate şi iubite de cei din jur. Toate acestea le vor spori buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă. Dragostea nu le va ocoli nici ea şi, pentru Fecioarele singure, poate apărea la orizont persoana aşteptată.

Horoscop săptămânal

Banalul acestei perioade nu vă deranjează câtuşi de puţin pentru că nimeni nu suportă mai bine decât dumneavoastră lipsa de noutate şi rutina cotidiană. Fiecare zi aduce un pic de linişte în sufletul dumneavoastră, pentru că sunteţi obosit şi chiar simţiţi nevoia să vă detaşaţi de orice, pentru a vă reîncărca bateriile. Sunteţi mulţumit că zilele sunt liniştite, că lucrurile evoluează lent şi sigur, că nimeni nu vă bate la cap cu chestiuni stringente, care v-ar putea scoate din această stare confortabilă.

Balanţă

Horoscop de weekend

Un weekend plin de evenimente pentru Balanţe. Vor participa fie la o aniversare, fie la o întrunire între prieteni. Vor fi în centrul atenţiei, lucru care nu le displace deloc. În familie, lucrurile merg pe un făgaş normal, după furtuna de weekendul trecut. Partenerul vă face tot felul de surprize plăcute.

Horoscop săptămânal

Micile probleme de cuplu îşi vor găsi rezolvarea până la finalul săptămânii, dacă amândoi veţi fi dispuşi să faceţi ceva pentru a restabili atmosfera paşnică pe care o iubiţi. Staţi de vorbă, descoperiţi ce nu e în regulă între voi, pentru că numai printr-un dialog sincer veţi restabili liniştea mult dorită. Duminică trăiţi momente plăcute în cuplu, prin care observaţi că eforturile depuse au avut efectul scontat: e linişte acasă!

Scorpion

Horoscop de weekend

Scorpionii vor fi prinşi cu multe probleme de familie. Pot fi evenimente, tranzacţii, chestiuni de sănătate sau conflicte care trebuie remediate. Vor fi la înălţime şi vor demonstra că se poate pune bază pe ei. Dragostea, cunoaşte o perioadă de răcire şi nativii vor avea răgazul să reflecteze serios asupra viitorului relaţiei.

Horoscop săptămânal

Se apropie evenimente care nu vă inspiră nici o bucurie şi aproape că aţi dori să nu mai aibă loc. Le evitaţi, nici nu vreţi să vorbiţi de ele, dar dacă le ignoraţi, nu înseamnă că vă vor ocoli. Mai bine v-aţi pregăti sufleteşte pentru ceea ce se va întâmpla curând, ca să nu spuneţi că nu aţi ştiut. Dacă tot sunteţi conştienţi că nu e perfect ceva, reparaţi ce se mai poate înainte de a fi direct implicaţi. Joi aţi putea primi veşti îngrijorătoare despre viitor.

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii îşi vor face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Nu e vorba de vreun ghinion care îi urmăreşte, ci de grabă şi de superficialitate. Le va fi greu să accepte că se pot înşela şi nu se va putea discuta cu ei. Mai bine să aştepte puţin înainte de a lua o hotărâre radicală, şi să asculte şi sfaturile prietenilor.

Horoscop săptămânal

Nu sunteţi mulţumit de ceea ce aţi făcut până acum şi consideraţi că ar fi existat şi o variantă mai bună de a desfăşura o anumită acţiune. Aţi ajuns într-un punct în care vă daţi seama că aţi muncit în zadar, că aţi depus eforturi prea mari pentru rezultate minore, dar mai aveţi încă timp să schimbaţi direcţia. Aveţi un plan de rezervă şi merită să îl puneţi în aplicare acum, pentru a nu pierde tot ce aţi clădit. Marţi poate fi ultima şansă de a redresa complet o situaţie ce v-a solicitat la maximum – şi fără roade – toată luna.

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii au şanse mari să câştige mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Se vor bucura de sfaturile unor persoane competente şi curând vor avea buzunarele pline. Să nu uite să acorde atenţie şi partenerului de cuplu, care s-ar putea simţi neglijat. Un prieten le va cere ajutorul într-o problemă de familie. De asemenea, vor primi şi un dar interesant la acest sfârşit de săptămână.

Horoscop săptămânal

Iubirea este cea mai mare satisfacţie a săptămânii, având parte de momente de vârf alături de cel drag. Cuceriţi inima celui care vă atrage, trăiţi evenimente deosebite în cuplu sau depăşiţi cu succes o perioadă obositoare în care viaţa în doi a fost puternic încercată. Liniştea se restabileşte în viaţa dumneavoastră sentimentală şi sunteţi de-a dreptul încântat de relaţia pe care o aveţi cu partenerul. Vă dă mai multă atenţie, vă aşază în centrul universului său, deci aveţi de ce să fiţi fericit.

Vărsător

Horoscop de weekend

Vărsătorii vor fi cuprinşi de tot felul de îndoieli în privinţa viitorului relaţiei, vor vedea totul în negru şi, din păcate, partenerul nu va şti cum să le schimbe starea de spirit. Totuşi, lucrurile se vor schimba în bine, pentru că vor afla informaţii noi care le vor îndepărta temerile. Ar fi bine să-şi îndrepte o parte din energie spre muncă, pentru ca realizările în acest domeniu le vor da mai multă încredere în ei înşişi.

Horoscop săptămânal

Capul familiei oferă celor dragi un dar special, prin care unele probleme comune par să se rezolve ca prin minune. Puteţi trăi un moment cu o încărcătură cu totul aparte în familie, care are acea notă de unicat, cum ar fi naşterea unui copil, decizia de a vă muta în altă casă sau o cerere în căsătorie, deci nu sunt situaţii care să treacă neobservate. Mai ales ziua de sâmbătă poate aduce ceva nou în casa voastră, de care vă bucuraţi cu toţii.

Peşti

Horoscop de weekend

Peştii vor simţi că nu pot sta locului şi vor căuta tot felul de motive să iasă din casă. Revederea cu un amic vechi le va face bine, dar vor afla şi nişte veşti mai puţin plăcute. Câteva surprize plăcute, făcute de cei dragi, le vor însenina weekendul. Trebuie totuşi să acorde puţină atenţie şi carierei, pentru că încearcă altcineva să le-o ia înainte. Dragostea mai are de aşteptat pentru Peştii singuri.

Horoscop săptâmanal

E cam linişte în casa dumneavoastră, ceva lipseşte din zarva de odinioară… Poate unul dintre membrii familiei este plecat sau se izolează cu bună ştiinţă pentru a pregăti un eveniment important în carieră, de aceea casa voastră pare goală şi lipsită de viaţă. Vă simţiţi singur chiar dacă sunteţi cu cei dragi alături, pentru că sunt alte probleme care vă obligă pe fiecare să vă concentraţi asupra lor, ignorând, pentru câteva zile, viaţa de familie. Poate sâmbătă găsiţi mai mult timp pentru voi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS