10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bătaie în nămol împotriva alegerilor anticipate

Doamnele din Ucraina dau dovadă de o imaginaţie bogată atunci când doresc să organizeze un protest împotriva unei situaţii care nu le este pe plac. Astfel, pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de alegerile anticipate, mai multe activiste s-au adunat în centrul capitalei Kiev şi, după ce s-au dezbrăcat, au început o bătaie în nămol, sub privirile zecilor de curioşi. „Suntem împotriva alegerilor anticipate, care ne vor costa foarte mulţi bani. Politicienii noştri se joacă de parcă ar fi nişte copii şi nu fac nimic pentru noi. Aşa ne-a venit şi ideea cu bătaia în nămol, ca simbol pentru jocurile murdare ale politicienilor ucraineni“, au explicat protestatarele. La începutul acestei luni, preşedintele ucrainean Vladimir Iuscenko a dizolvat parlamentul, anunţând organizarea de alegeri anticipate pentru 7 decembrie.

Gillian Anderson, din nou mămică

Actriţa Gillian Anderson, vedeta celebrului serial „Dosarele X“, a devenit din nou mamă. După cum informează Tgcom.it, vedeta şi iubitul ei, Mark Griffiths, au devenit din nou părinţi, după ce actriţa a adus pe lume un băieţel de 3,17 kilograme care va avea numele Felix. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului, după Oscar, acum în vârstă de un an. Gillian are şi o fată, Piper, de 13 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Halle Berry, o amantă cu personalitate

La puţin timp după ce a devenit mamă, frumoasa actriţă Halle Berry a acceptat să vorbească fără inhibiţii despre viaţa sa amoroasă. În ciuda faptului că toată lumea credea că vedeta s-a dedicat trup şi suflet noii sale cariere de mămică, lucrurile nu stau tocmai aşa. Într-un interviu acordat recent, Halle a acceptat să ofere detalii picante despre viaţa sa amoroasă. „Cred că femeile sunt responsabile pentru propriul orgasm şi din acest motiv viaţa mea sexuală este mult mai bună decât în tinereţe. Nu îi mai las pe bărbaţi să aibă controlul asupra plăcerii mele, ci mai degrabă îi invit să participe. Să zicem că, în general, prefer un orgasm intens decât unul multiplu“, a mărturisit vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS