Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Primul bar în baobab

Unui grup de prieteni africani le-a venit o idee genială. Întrebându-se unde ar putea construi un bar în savana africană pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, ei au ajuns la concluzia că locul ideal este un baobab gigant. După cum informează site-ul haisentito.it, ineditul bar se află în localitatea Limpopo, din partea de sud a Africii, şi se bucură de succes. Localul se poate lăuda că este singurul bar din lume construit în interiorul unui baobab, în zona respectivă devenind o atracţie turistică. Barul dispune de toate utilităţile, fiind dotat chiar şi cu aer condiţionat pentru ca oaspeţii să fie la adăpost de căldura savanei.

Oaie salvată de pompieri de pe acoperiş

Ne-am obişnuit ca pompierii să intervină pentru a salva pisici rămase printre crengile copacilor, căţeluşi blocaţi în canale de scurgere sau tot felul de animale de companie rămase imobilizate în locuri strâmte din locuinţe. După cum informează site-ul haisentito.it, întâmplarea care a avut loc recent în localitatea englezească Harrogate, din Yorkshire, i-a lăsat pe localnici cu gurile căscate. Pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a salva o oaie care se urcase pe acoperiş. Potrivit proprietarului, aceasta a vrut să mănânce cele câteva fire de iarbă care crescuseră printre ţigle. Operaţiunea s-a dovedit extrem de dificilă, însă totul s-a încheiat cu bine.

O căţea a adoptat trei pui de tigru alb

Se numeşte Isabella şi este un splendid exemplar de Golden retriever. Căţeluşa de la o grădină zoologică din Kansas a adoptat trei pui de tigru, abandonaţi de mama lor. Proprietarul parcului zoologic, Tom Harvey, spune că puii de tigru alb, o specie pe cale de dispariţie, ar fi murit la scurt timp după naştere deoarece mama lor a refuzat să îi alăpteze sau să se ocupe de ei. Proprietarului i-a venit atunci ideea de a pune puii de tigru alături de Isabella, care avusese recent pui. Căţeaua s-a adaptat repede la rolul de mamă adoptivă, tratând puii de tigru ca şi cum ar fi ai ei.

 

Exit mobile version