Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Hotel în aer liber

În cazul în care doriţi să aveţi parte de o experienţă unică, în sânul naturii, tot ce trebuie să faceţi este să închiriaţi o cameră la hotelul Bett im Kornfeld din Germania. Inspiraţi de versurile unui hit german din anii ’70: „Un pat în lanul de grâu este mereu liber, greierii cântă şi miroase a fân“, ingenioşii nemţi au inaugurat primul hotel în aer liber, în localitatea bavareză Bad Kissingen. Cele 15 camere, care nu au pereţi, măsoară trei metri pătraţi şi sunt pe un câmp cosit, unde au fost amplasate paturi masive cu cadru de fier, iar în locul păturilor se folosesc căpiţe de fân. În cazul în care doriţi să beneficiaţi totuşi de puţin confort, trebuie să aveţi la dumneavoastră un sac de dormit sau lenjerie, pentru că altfel riscaţi să vă cufundaţi în iarba uscată. Seara, sunt organizate grătare cu tradiţionalii würstel şi cu cartofi, iar la ora 22.00 se dă stingerea şi se aşterne liniştea. Dimineaţa, toţi oaspeţii sunt chemaţi în cortul central, pentru un mic dejun pe bază de müsli biologic, marmelade pregătite în casă, brânzeturi şi mezeluri. Pentru o noapte în mijlocul naturii, amatorii de senzaţii tari trebuie să scoată din buzunar şapte euro.

Fermier prolific: 57 de copii cu 47 de femei

Septuagenarul Jose de Paula Almeida, un fermier din Brazilia, este considerat de consătenii săi un adevărat sultan. La cei 76 de ani, bărbatul a avut 57 de copii cu 47 de femei. Secretul succesului? „Să nu o iubeşti pe nici una“, spune crescătorul de vite, care se consideră o persoană foarte credincioasă. „Sultanul“ Almeida a fost căsătorit de două ori, însă a avut alte 45 de partenere stabile. Acum, el trăieşte împreună cu şase femei, pe care le numeşte soţii sau logodnice. „Îmi plac femeile mele, însă nu o iubesc pe nici una. Dragostea e un pericol. Le-am interzis şi lor să îmi spună că mă iubesc. Pe numele fiecăreia am deschis un cont în bancă şi mă port frumos cu ele. Fostele mele soţii, care acum locuiesc cu alţi bărbaţi, spun că nu există altul ca mine în lume“, spune latifundiarul. Deşi nu îşi iubeşte partenerele, septuagenarul are grijă ca acestea să nu ducă lipsă de nimic. „Dovadă stă faptul că nu am fost dat în judecată de nici una dintre zecile mele de partenere. Încercaţi să vedeţi dacă aţi reuşi. Cred că sunt cel mai bun tată din lume. Îmi iubesc copiii, iar ei, la rândul lor, mă adoră. Tot ceea ce fac este pentru ei“, a mai spus Almeida. Acesta are şi 69 de nepoţi. „Toţi copiii mei au o casă şi o bucată de pământ, suficient ca să trăiască bine. Datorită generozităţii mele, nici unul nu este şomer“, s-a mai lăudat prolificul brazilian.

Homer Simpson, în locul regelui Juan Carlos

Popularul personaj Homer Simpson îi ia locul regelui Juan Carlos pe monedele de 1 euro puse în circulaţie în Spania. Deşi această situaţie nu este tocmai pe placul monarhul spaniol, fanii lui Simpson sunt extrem de încântaţi de schimbare. În Spania, a apărut în mod misterios o monedă de 1 euro cu totul specială, pe care, în locul feţei regelui, apare figura lui Homer Simpson. Bărbatul care a luat moneda, fără a suspecta nimic, se numeşte Jose Martinez. Jose a primit moneda fără să o studieze atent, însă, când a închis casa, la sfârşitul zilei, a observat că moneda pe care o avea în mână era originală: Homer Simpson îi zâmbea în locul regelui. Autorităţile spaniole verifică cum a fost pusă în circulaţie moneda respectivă, pentru a stabili dacă este vorba de o glumă sau dacă există mai multe exemplare pe piaţă.

Exit mobile version