12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPiesele de rezistenţă ale verii

Piesele de rezistenţă ale verii

O pereche de pantaloni sport, o fustă, o bluză lejeră, o rochie de seară, dar şi o salopetă sunt piesele de vestimentaţie care nu au voie să lipsească din garderoba fiecăreia dintre noi.

Pierdute printre rafturile magazinelor cu oferte promoţionale, doamnele şi domnişoarele nu trebuie să uite de câteva piese de vestimentaţie care pot face parte din garderoba acestei veri. Un pantalon sport din in sau bumbac este ideal pentru zilele călduroase de vară. „E de preferat ca doamnele şi domnişoarele să îşi achiziţioneze pentru perioada verii piese din materiale naturale. Singurul lor inconvenient este că se şifonează, aşa că pot apela la sinteticele naturale, care se comportă bine şi care oferă, în plus, lejeritate. Pantalonii croiţi dintr-un asemenea material sunt ideali pentru ieşirile la ceas de seară. Sunt potriviţi oricărei siluete. E drept că doamnele scunde n-ar trebuie să opteze în nici un caz pentru modelele trei sferturi. Pantalonul lung este, în schimb, ideal“, sunt sugestiile casei de modă conduse de Camelia Niţă. Dacă pantalonul v-a cucerit şi l-aţi inclus în garderoba dumneavostră, nu uitaţi să alegeţi şi o fustă pentru birou. Conică sau clasică, în culori sobre – negru, bleumarin, gri, maro – sunt preferatele doamnelor şi domnişoarelor care vor să facă o impresie bună. Li se pot alătura câteva fuste sport, cu bieuri, de data aceasta ceva mai viu colorate, roz, bleu sau mov.

 

În pas cu moda

 

Atât pantalonul, cât şi fusta pot fi completate de o bluză lejeră, cu imprimeuri florale sau orientale, după cum sună sugestiile venite din partea casei de modă a Cameliei Niţă. „Acest gen de imprimeuri se potrivesc nu numai cu o fustă uni. Un imprimeu oriental se poate asorta foarte bine cu unul floral“. Dacă vreţi să fiţi în pas cu moda pariziană, trebuie să ştiţi că designerii de acolo recomandă dungile, jocul de linii şi carourile, mai ales pentru domnişoarele îndrăzneţe, în vreme ce doamnele de vârsta a doua sunt invitate să poarte imprimeuri florale, care nu scot foarte mult în evidenţă silueta.

Pe de altă parte, moda italiană, în special cea de la Milano, merge mai mult pe creţuri, dantelă, indiferent dacă este vorba de bluză, fustă sau de pantalon. Sunteţi în concediu şi vreţi să vă descotorosiţi de ţinutele protocolare.

Aşadar, designerii vă recomandă salopetele-fuste, cu bieuri aplicate, fusta-pantalon dreaptă, în toate culorile, dar fără imprimeuri care să încarce prea mult ţinuta.

Şi pentru că evenimentele mondene la care trebuie să participaţi presupun o ţinută specială, n-ar fi rău să vă achiziţionaţi o rochie de seară.

Tendinţele în ceea ce priveşte acest tip de vestimentaţie aduc ceva din moda retro, în combinaţie cu elemente moderne.

Dantela, bretelele, broderiile manuale sunt elementele care fac aceste ţinute să strălucească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU