21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCrap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Ingrediente: 1 crap, 1 morcov, 1 ardei, 1 ceapă, 1 lămâie, sare, piper.

Mod de preparare:

Se curaţă peştele, se spală bine. Legumele se taie felii. Se unge un vas termorezistent cu ulei şi se pune un strat de rondele de morcov. Peştele se condimentează cu sare şi piper şi se pune deasupra. În interiorul lui se pun 2-3 felii de roşii, 1 felie de ceapă şi 2 felii de lămâie. Restul legumelor se aşază pe lângă peşte şi deasupra. Se stropeşte totul cu puţin ulei de măsline şi se ţine la cuptor aproximativ 30 de minute.

Se încearcă pe parcursul coacerii cu o furculiţă. Dacă intră uşor în carne înseamnă că este făcută.

Dificultate: redusă

Timp de preparare: o oră

Menţiuni: Se serveşte cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS