16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn concediu la munte

În concediu la munte

O raită prin magazinele de profil vă poate aduce lucrurile necesare petrecerii unui concediu de vis la poalele munţilor.

 După ce vreme de o săptămână v-aţi răsfăţat sub razele soarelui, la malul mării, vă cuprinde un dor de munte. Răcoarea, aerul curat, excursiile pe munte vă lipsesc. Cu aceste gânduri în minte încercaţi să faceţi un inventar al celor necesare pentru câteva zile la munte.

În faţa debaralei, care găzduieşte de ani buni vechiul cort, dar şi toate celelalte ustensile, constataţi că vremea a lăsat semne vizibile: cortul nu mai e în stare bună, câteva găurele, făcute de năstruşnicul casei în căutare de aventură, vă conving că e vremea să vizitaţi un magazin de profil, de unde puteţi achiziţiona lucrurile necesare unei excursii la munte.

 

În căutarea produselor ideale

 

Păşiţi cu încredere în incinta magazinului. După o simplă privire, vă decideţi: o pereche de ghete din piele special create pentru munte, cu talpă vibram, se strecoară în coş. Preţul lor variază între 160 şi 380 de lei. Clientul cu dor de munte ar avea nevoie şi de un rucsac, care poate costa între 100 şi 399 de lei. Sacul de dormit trebuie şi el înlocuit. Ar prefera unul de vară la 110 lei, şi totuşi, unul la 400 de lei ar fi mai bun, dat fiind faptul că acesta este confecţionat pentru a face faţă şi altor anotimpuri, nu numai celui călduros.

În curând, vin să le ţină companie la casa de marcat un tricou, la 85 de lei, o pereche de pantaloni, la 160 de lei, care pot fi purtaţi ca pantaloni lungi, dar şi trei sferturi. Li se alătură o pereche de ochelari de soare, pentru care clientul scoate din buzunar 150 de lei.

Apoi, cortul cel nou, special creat pentru trei sezoane, de două persoane, al cărui preţ este de 180 de lei. Nu lipsesc dintre produsele achiziţionate nici lanternele (preţul lor oscilează între 250 şi 870 de lei) şi un set de vase de gătit din aluminiu, cu interior tratat (100 de lei), un arzător de vară, (60 de lei), o pelerină de ploaie, (100 de lei), tacâmuri din PVC, (cu preţuri între 11 şi 90 de lei), ultimele din titan.

Cu toate cumpărăturile făcute, clientul cu dor de munte poate fi mulţumit: excursia mult visată este aproape.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU