20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Aston Marin, regal pe vin

Pentru a-şi demonstra preocuparea faţă de poluarea mediului, moştenitorul tronului Marii Britanii, prinţul Charles, a decis să folosească un carburant ecologic pentru maşina sa. După cum informează Tiscali.it, vechiul autoturism Aston Martin al prinţului, primit cadou la împlinirea vârstei de 21 de ani, a fost modificat, astfel încât, în loc de benzină, acesta foloseşte vin alb. Această modificare va fi benefică pentru mediu, însă nu şi din punct de vedere economic, având în vedere că „bolidul consumă 24 de litri la suta de kilometri“. În plus, prinţul nu foloseşte resturile din sticlele de vin consumate în casa Windsor, ci îşi face plinul de la o celebră podgorie din districtul Wiltshire. Cei mai fericiţi vor fi ecologiştii, având în vedere că autoturismul emite cu 85 la sută mai puţin dioxid de carbon decât atunci când mergea pe benzină.

Cuşcă izolată fonic pentru un cocoş

Un cocoş zgomotos va fi nevoit să îşi cânte „trilurile“ într-o cuşcă izolată fonic pentru a nu-şi mai deranja vecinii. După cum informează Tiscali.it, un tribunal administrativ a decis că aceasta este singura modalitate pentru ca pasărea să rămână în localitatea Sant’Antonio. Între orele 22.00 şi 7.00, cocoşul va fi nevoit să stea în cuşca izolată fonic pentru a nu-i mai deranja pe vecini. Potrivit sentinţei dictate de tribunal, pereţii cuştii trebuie să aibă cel puţin opt centimetri grosime şi să fie izolaţi cu vată de sticlă. Magistraţii speră ca, în acest fel, să pună capăt unei dispute juridice care durează de peste cinci ani, care îi are ca protagonişti pe stăpânul cocoşului, primărie şi vecini.

Hell Pizza, la cumpărat de suflete

Un neozeelandez care şi-a scos în glumă sufletul la vânzare pe internet s-a pomenit că cineva este chiar dispus să îi ia anunţul în serios. După cum informează Tiscali.it, Hell Pizza (sau Pizza din iad) a plătit 3.800 de dolari, pentru a putea exploata în scopuri comerciale „sufletul“ achiziţionat de pe internet. Neozeelandezul Walter Scott alesese site-ul TradeMe pentru a-şi posta anunţul, negândindu-se că va avea cine ştie ce oferte. „Nu pot nici să îl văd, nici să îl ating, însă pot să îl vând. Celui mai bun ofertant“, se menţiona în anunţul postat de tânăr în urmă cu ceva timp. Anunţul nu a fost nici pe placul administratorilor site-ului, şi nici al utilizatorilor, astfel că a fost retras, nu înainte ca tânărul să fi primit o sută de oferte. În momentul anulării anunţului, sufletul lui Walter era cotat la 456 de dolari. Atunci au intervenit reprezentanţii de la Hell Pizza, care i-au oferit tânărului 3.800 de dolari. „Sufletul lui a ajuns acum în iad. Nu e un loc mai bun. El a fost foarte încântat“, a declarat responsabilul de marketing al firmei, Rachael Allison.

Pamela Anderson, o lesbiană ratată

Cunoscuta actriţă canadiană Pamela Anderson a distrus ciudatele speranţe ale mamei sale, care şi-ar fi dorit din tot sufletul ca fiica sa să se simtă atrasă de femei. După cum informează Libero.it, actriţa s-a dedicat bărbaţilor, spre dezamăgirea mamei sale, care nu este deloc încântată de gusturile ei. „Nu am fost niciodată cu o femeie. Într-o zi însă mama mi-a zis: «Având în vedere gusturile tale la bărbaţi, mai bine ai fi lesbian㻓, a povestit actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS