16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochia albă, mereu la modă

Rochia albă, mereu la modă

Elegantă şi exotică, rochia albă face furori şi în această vară.

Uşor de asortat, dar, în acelaşi timp, elegantă şi sexy, rochia albă este vedeta verii. În anotimpul călduros, este ţinuta ideală atât pentru vacanţele petrecute la ţară, cât şi pentru plimbările pe faleză. „Rochia albă poate fi accesorizată cu orice – poşete metalizate, bijuterii, ceasuri de aur galben, balerini în diverse nuanţe“, susţin designerii autohtoni, dar şi cei de peste hotare, care au ales rochia albă şi pentru marile spectacole ale modei.

 

O alegere înţeleaptă

 

Fie că este din ţesături naturale, cu cordon sau fără, rochia albă este o declaraţie de stil. Chiar dacă majoritatea doamnelor şi domnişoarelor ezită s-o cumpere, din simplul motiv că o consideră prea pretenţioasă pentru o ţinută de zi, această piesă de vestimentaţie trebuie să facă parte din garderoba de vară. Vedetele de la Hollywood au făcut-o celebră, Marilyn Monroe a transformat-o într-o ţinută dorită de majoritatea reprezentantelor sexului frumos, iar astăzi ea continuă să fie purtată de staruri.

Aşa că, dacă vreţi să cuceriţi, să vorbiţi de rafinament, nu ezitaţi s-o accesorizaţi cu piese tot albe. Pentru un aer mai vesel, puteţi apela la brăţările colorate, dar şi la pandantive uriaşe, în formă de fructe, foarte moderne în această vară. Dacă, în schimb, o alegeţi pentru plimbările de la malul mării, în serile frumoase de vară, înfăşuraţi-vă în jurul gâtului o eşarfă de mătase în nuanţe marine.

În ceea ce priveşte încălţămintea, nu ezitaţi să optaţi pentru sandale sau balerini coloraţi, asortaţi, bineînţeles, cu o poşetă supradimensionată.

 

Lux discret

 

Chiar şi doamnele şi domnişoarele cu forme rotunjoare pot alege o astfel de rochiţă. Vara aveţi nevoie de ţinute lejere, care să lase aerul să circule, nu să vă încorsetaţi. Rochiile petrecute sunt o variantă minunată, cu atât mai mult cu cât partea de jos este de obicei croită pe bie, având avantajul de a flata absolut orice siluetă, de a marca talia, de a ascunde burtica sau coapsele prea generoase.

Şi pentru ieşirile de la ceas de seară, această rochie este ideală, numai că elementul-cheie în acest caz nu este croiala, ci materialul. Vor vorbi despre eleganţa ţinutei ţesăturile nobile, precum mătasea şi organsa, în nuanţe rafinate de alb, pliseuri sau drapaje foarte discrete. Accesorille potrivite care n-ar trebui să lipsească sunt cele din aur galben, lanţuri fine lungi suprapuse, ceas cu brăţară placată cu aur, obiecte care dau acel aer de lux discret, de care aveţi nevoie în ocazii speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS