24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantalonii scurţi, sexy şi comozi

Pantalonii scurţi, sexy şi comozi

Odată cu venirea verii, trebuie să îndrăzniţi să vă arătaţi picioarele, iar cea mai bună ocazie vă este oferită de pantalonii scurţi, care merită scoşi din dulap.

Multe doamne sunt fascinate de aceste obiecte vestimentare. În schimb, pantalonii scurţi nu prea permit imperfecţiuni în ţinută. Atâta timp cât ştiţi să alegeţi pantalonii potriviţi, care să vă mascheze micile defecte, vara aceasta veţi radia şi veţi atrage priviri datorită acestei invenţii atât de dragi femeilor.

În sezonul acesta, trei tipuri de pantaloni scurţi ies în evidenţă printre creaţiile marilor designeri. Nu putem trece cu vederea pantalonii cu talie înaltă, ideal pentru vacanţă, dar nici salopeta cu pantaloni scurţi.

Marea surpriză adusă de vara anului 2008 este şortul elegant, cu talie înaltă. Este vorba de o formă care pune în valoare fesele şi coapsele, ceea ce conferă imaginea unei siluete alungite. Pantalonii scurţi cu talie înaltă reprezintă alegerea ideală pentru doamnele cu forme bine conturate şi cu un bust generos, întrucât croiala pune în evidenţă silueta-clepsidră.

Atunci când vă hotărâţi să achiziţionaţi un astfel de obiect vestimentar, este important să ştiţi că pantalonii cu talie înaltă trebuie să fie cât mai simpli. Albi, negri sau din denim, esenţial este să optaţi pentru culori sobre şi clasice, în concordanţă cu stilul. Forma şi croiala sunt suficient de originale şi nu mai este nevoie să aduceţi „îmbunătăţiri“.

 

Şortul revine la modă

 

Pantalonii scurţi nu s-au demodat. Revin în forţă în sezonul estival, îmbogăţind garderoba de vacanţă.

Partea bună a acestei tendinţe este faptul că aceşti pantaloni sunt foarte pratici; partea proastă este că pot fi purtaţi doar de doamnele care au picioare şi coapse perfecte. Trebuie să ţineţi cont de faptul că şortul scoate în evidenţă toate formele. Prin urmare, este recomandat doamnelor şi domnişoarelor cu siluete filiforme sau celor care se simt în largul lor afişându-şi picioarele.

Pantalonii scurţi sunt foarte sexy. Nu este nevoie să mai aduceţi şi alte elemente. Optaţi pentru un stil lejer, deloc încărcat, care compensează sex-appealul. În plus, o astfel de ţinută trebuie întregită cu încălţăminte fără toc, pentru a nu fi considerată exagerată.

 

Salopeta cu pantaloni scurţi

 

Salopeta, care şi-a făcut intrarea în lumea modei în anii ‘80, revine în forţă, în versiune scurtă. Nu este nimic surprinzător în această revenire, ţinând cont că şi în acest domeniu istoria se repetă. Este o piesă vestimentară foarte comodă, care se asortează cu uşurinţă şi care poate fi adaptată oricărei situaţii. Puteţi să purtaţi o astfel de salopetă în vacanţă sau la o ieşire cu prietenii, dar, la fel de bine, cu ajutorul accesoriilor potrivite, o puteţi transforma şi într-o ţinută de seară.

Salopeta cu pantaloni scurţi reprezintă o alegere foarte bună pentru doamnele cu pulpe groase. Însă, acest obiect vestimentar poate fi purtat şi de doamnele cu şolduri late, de cele care au fost înzestrate cu un bust generos, dar poate fi îmbrăcat şi de femeile cu talia foarte bine conturată şi picioare fine.

Cel mai mare avantaj al acestui obiect vestimentar este faptul că, punând accent pe bust, creează impresia că picioarele dumneavoastră sunt foarte lungi. În schimb, dacă silueta dumneavoastră este androgină, ocoliţi salopeta.

Deşi un obiect vestimentar versatil, salopeta este o piesă oarecum austeră, fiind formată dintr-o singură „bucată“. Pentru a evita efectul de uniformă, este necesar să daţi un pic de strălucire ţinutei şi, din fericire, salopeta permite acest lucru.

Accesorizaţi o astfel de ţinută cu bijuterii strălucitoare, pantofi cu tocuri foarte înalte sau ochelari de soare ca ai vedetelor sau marcaţi-vă talia cu o curea colorată. Nu vă fie teamă să mizaţi pe latura dumneavoastră sexy, pentru că o astfel de piesă vestimentară vă permite acest risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII