13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostumul de baie, vedeta sezonului

Costumul de baie, vedeta sezonului

Fie că alegeţi să mergeţi la piscină sau în concediu la mare, costumul de baie va fi indispensabil, asta dacă nu preferaţi zonele private, unde această piesă vestimentară nu este necesară. Oricum, un costum de baie nu vă va fi de prisos.

Din rafturile magazinelor vă fac cu ochiul costume viu colorate şi accesorii de plajă, cărora cu greu le puteţi rezista.

Dacă preferaţi un costum de baie deosebit, de la Mango sau Jolidon, va trebui să scoateţi din buzunar aproximativ 109 lei. Şi pentru că trebuie să-i asortaţi o pereche de şlapi pentru plajă, veţi mai scoate din portofel în jur de 35 de lei. Şi o geantă de plajă transparentă vă va fi de folos, căci prosopul, care poate fi cumpărat cu 56 de lei, dar şi telefonul mobil sau portofelul trebuie să fie găzduite de un spaţiu oferit, cel mai probabil, de o astfel de geantă. Pentru acest produs veţi plăti 78 de lei.

 

Alegere grea

 

Există însă în rafturile magazinelor şi costume de baie la un preţ accesibil. Un costum cu sutien din burete şi bretele detaşabile, care vă vor permite un bronz uniform, costă doar 30 de lei, iar slipul care trebuie să completeze ţinuta de plajă poate fi achiziţionat la acelaşi preţ.

Pentru un bust mic, ideal este sutienul în formă de triunghi, cu burete, completat de slipul cu şnur, care este foarte feminin şi sexy. Preţul lor este 69 de lei. Există şi costume de baie accesorizate, cu inele, care costă 78 de lei. Doamnele şi domnişoarele care preferă imprimeurile vesele, în nuanţe interesante, cu motive florale sau animaliere, pot face din costumul admirat în magazin propria ţinută de plajă, în schimbul sumei de 67 de lei.

Şi costumul din două piese, cu cordon, este şic şi elegant. La cele mai multe modele sutienul simplu, iar slipul poartă combinaţii inedite de culori sau figuri. Preţul său este de 89 de lei. Modele sunt pentru toate gusturile, iar preţurile pentru toate buzunarele. O ultimă privire în protofel vă convinge să mai faceţi o achiziţie, la fel de importantă, ochelarii de soare. Preţul lor variază între 56 şi 99 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU