11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedetele, în formă cu marijuana

Vedetele, în formă cu marijuana

Un cocteil magic pentru a scăpa de kilogramele în plus. Aceasta este noua manie a vedetelor de la Hollywood, dornice să aibă un fizic de invidiat.

De la Beyoncč la Madonna, nici unul dintre numele celebre ale industriei muzicale sau ale cinematografiei nu mai renunţă la aşa numitul „Def Jam Detox“, o băutură pe bază de apă, lămâie, sirop de jugastru, ardei iute şi marijuana. Este suficientă o dietă bazată pe acest amestec miraculos şi vedetele sunt mereu în cea mai bună formă. Principiul iniţial care a rezolvat problemele artiştilor „cu greutate“ a fost cel numit „Master Cleanser“. Această primă băutură, realizată tot pe bază de apă, lămâie şi sirop de jugastru, a fost cea care a ajutat-o pe Beyonce Knowles să slăbească, aceasta fiind constrânsă să scape rapid de câteva kilograme, pentru a putea interpreta rolul Dianei Ross în filmul „Dreamgirls“. Ulterior, experţii în slăbire au perfecţionat reţeta şi a fost lansat miraculosul „Def Jam Detox“. Aceasta a cucerit-o imediat şi pe regina muzicii pop, Madonna, dar şi pe Mariah Carey, graţie noilor ingrediente adăugate, printre care şi marijuana. Componentul esenţial al reţetei este însă secret.

Dieta pe bază de „Def Jam Detox“ se află deja în centrul mai multor polemici, numeroşi experţi şi nutriţionişti temându-se că aceasta ar putea avea efecte colaterale, în cazul în care este folosită pe termen lung.

În ciuda faptului că băuturii îi sunt adăugate vitamine, faptul că nu se consumă hrană timp de mai multe săptămâni duce într-adevăr la pierderea kilogramelor, dar şi la deteriorarea sistemului imunitar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS